top of page

Detox massage

Detox

Sauna lymfe detox massage


Har du behov for at detox, samt afstresse med en kvalitet massage behandling, så tilbyder vi vores populær lymfedrænage massage. Der er mulighed for tilvalg af infrarød varme bølgelængder gemmen hele kroppen.


Afskille kroppen af med toksiner og mærk en fornyet energi i kroppen, behandling kan også inkluderes med øre akupunktur som Nada der bidrager til detox og hjælpe med at afslappe spændte muskler og virker anti-stress for sindet.

Inkluderet med infrarød sauna tæppe som nå 4 cm ind til muskelvæv, total afslapper spændte muskler og fremmer circulation af blodet og lymfevæsker. Du vil falde til ro i 7-himmel med de infrarød bølgelængder gennem hele kroppen, men det giver også et ekstra piff når tæppet bliver hvilket rundt om kroppen og sveden drypper og toksiner sviger ud.

Hovedebunds massage, kranio sakral terapi med myoreflex og akupunktur punkter, skalp massa

Kom i den 7-himmel

LYMFE DETOX MASSAGE

Lymfedrænage helkropsmassage, Aku Spa klinik behandlinger, ansigts behandlinger, Akupunktu

Lymfe detox massage

Fuld krops massage med lækker ansigts også...

Denne massage er så lækker og velegnet til hende & ham, de unge og de ældre. Alle få gavn af at fremme bevægelse i deres lymfe væsker og skille kroppen af med overfødet toksiner. Du vil være i 7-himmel med varme bølgelængder gennem hele kroppen, tørsbørste af din sensorisk hud og efterfølgende en semi blød pumpe teknik massage af hele kroppen.  Plus ansigts lymfedrænage, nada øre akupunktur og lavender urte salt tonic rens.

Normal pris: 70 min - 1.225 kr

Salt kokos smør body scrub massage detox, Salt skrub massage hos Aku spa klinikken i køben

Salt kokos scrub

Fuld krops salt skrub...

Lymfe detox krops & ansigts massage med salt kokos scrub og sauna tæppe indpakning, plus nada afgiftning øre akupunktur.

Normal pris: 70 min - 1.425 kr

bottom of page