top of page
Bunchwell

Bunchwell

By : Cynthia Bunch

* Akupunktur Posturologi * Myoreflex * Auriculo * Traumer terapi * Kosmetisk akupunktur

Mit navn er Cynthia Bunch og jeg er grundlægger af AKU SPA og nu by Bunchwell som er min hjemmeside som tilbyder hovedsagelig akupunktur og intensiv muskel terapi.


Uddannet akupunktør og RAB godkendt, som betyder at du kan

få tilskud af din sundhedsforsikring til akupunktur behandlinger hos mig.


Hovedsageligt har jeg vider uddannet mig i terapiformer som alle integrere akupunktur og traditionel kinesisk medicin filosofi viden.  


Menneskekroppen fungere som et stort sammenspil af forbindelser og mit mål som behandler er at se muligheder og ingen begrænsninger.

  

Terapiformer

Om alternativ behandling

Akupunktur

Akupunktur menes at stimulere nervesystemet for at så frigiver kemikalier som er nødvendige for at musklerne, rygmarven og hjernen fungere optimalt. Det er kendt for at harmonisere kroppens indre balance, samt forbedre bevægelse af blodet og kropsvæsker.

Woman Receiving Acupuncture
Myoreflex

Myoreflex

Myoreflex er intensiv muskel terapi der fokusere på at regulere det motorisk nervesystem for at forløsende gemt traumer i muskelhukommelse og gendanne muskelkæder til sin opret plads. Muskelbevægelser er register af hjernen og frigiver nødvendige kemikalier når afspændt.

Auriculo

Auriculo terapi er bedst kendt som øre akupunktur og menes at kunne sende et direkte signal fra hjernen ned til kroppen for så at regulere symptomet, samt fremme et bedre helbred. Det udøves med en punktsøger apparat der giver en mild strøm, lys frekvens og nåle.

Auriculo
Posturologi

Posturologi

Posturologi behandler smerter, balanceforstyrrelser og skævhed i kropsholdning, som skoliose i rygsøjlen, skæve skulder, hofter eller klaveknæ og platfod syndrom. Det fokusere på den neurologisk forbindelse mellem hjerne og bevægeapparatet.

Psykotraumatologi

Terapien fokusere på det psykologisk der har fået en følelsesmæssig konsekvens mellem, hjernen og kroppen.
En følelse eller tanke som er destruktiv, blevet en besættelse af, vrede, sorg eller fobier. Traumer regulering foretages gennem guidet samtale med lys-frekvens terapi på amygdala (øre zone) en del af hjerne der håndterer frygt og forsvarsreaktioner.

Psykotraumatologi

Alternativ medicin

Om alternativ behandling

Alternativ medicin fokuserer på at behandle dine symptomer som har ført til en svækkelse i kroppen, ved at se ud fra hele kroppens sammenhæng. Hvad kunne være årsagen til kroppen svækkelse, er der en skævhed  i kroppens postur holdning, er der mange muskelspændinger, kunne der være en forbindelse i klients fortid med nutid symptomer.

Det kan det være fysisk eller psykisk traumer som har sat sig i kroppen, som for eksempel i muskel hukommelse og låst sig fast eller at et længerevarende ubalance i livet, som stress, depression, misbrug, manglende næringsstoffer, så vel som et sygdomsforløb som har svækket kroppen.

Alternativ medicin arbejder ud fra at regulere kroppens indre systemer for at gendanne bedre kommunikation og forbindelse af dem, som nervesystemet, muskelsystemet, rygsøjlen, organsystemer, blodomløb, lymfesystemet.mm for at fremme helbredet som et helhed.


Alt sammen spiller en vigtig rolle i kroppens evne til at kunne udløse de nødvendige kemikalier som opretholder vores gode velvære, sammenspil mellem krops systemer og et godt humør. Blandt andet er kosten og livsstil kroppens energi brændstof, hvor hver person krops er individuelt i sine behov og skal også tages i betragtning.

Kroppens samarbejde og kommunikation med hinanden på alle led, kan være afgørende for at gen-oprette sundheden, derfor behandler man ikke kun et symptom, man også årsagen som kan have et sammenhæng til symptomet og hvor det muligvis kan være kommet fra.

Kost nærringsplan     

Kost nærringsplan
    

Kosten næringsstoffer, fungere som dit energi brændstof til kroppen og til tider den medicin der kan skabe og vedligehold et sundt helbred. Forkert kost kan være årsag til træthed, inflammation og sygdomme, her er det vigtigt at man ved om der er nogle fødevare som giver allergi i kroppen og tilpasser sin kost.

Fødevare allergi test

En fødevare test foretages med testringe på hud og måles via pulsen. Her tester man de basle fødevare og hvis du har mistanke om et bestemt fra dit eget hjem. Det kaldes allergi når kroppen immunsystem få en straks reaktion og intolerance når reaktionen viser sig efterfølgende.

Fødevare allergi test
Cupping Therapy

Cupping
terapi

Cupping er en behandling som benyttes til at forbedre resultater hurtigere, da det kan lindre smerter, muskelspændinger, øge mobiliteten, detox, forbedre arvæv, samt bringe bevægelser af blod og lymfe væsker. Cupping kan foretages med en pumpe sugekop eller også den traditionel metode med ild.

bottom of page