top of page

Bamboo Massage

* Forbedre fedtknuder * Afspænder muskelvæv * Stress-less * trigger punkter * lymfedrænage * Smertelindering * Fremmer blod cirkulationen

Bambusmassage er en terapeutisk massage teknik, der bruger bambusstilke af varierende længder og diametre for at give dyb vævsmassage som har fordele for både muskelspændinger, lymfedrænage og afhjælper med at bryde ned fedt knoder som er sammenvoksede. Massagen stammer fra asian og er dejlig  og afslapning med sine lange strøg og tryk.

Bamboo massage

Fuld krops olie massage - Nada øre akupunktur - Infrarød madras med varme terapi bølgelænder gennem hele kroppen- Meditation musik - Aromaterapi - Ansigts massage - afsluttes med urte salt tonic rens af kroppen.

Bamboo tree

Bamboo massage

Det skal du nyde!

De rytmiske bamboo massage bevægelser af bambusmassage kan stimulere blodgennemstrømningen og lymfedrænage. Denne øgede cirkulation kan hjælpe med leveringen af ​​ilt og næringsstoffer til vævene, samtidig med at den fjerner affaldstoffer og toksiner fra kroppen.

Aroma terapi

Vi byder dig velkommen, hvor du før din behandling har mulighed for at dufte de forskellige æterisk olier og vælg en som du gerne vil have med ind til din behandling.

Når vi indånder æterisk olie, rejser duftmolekylerne til den del af hjernen som regulerer følelser, minder og fornemmelser, det limbiske system. Det siges at kunne optages i blodbanen, når det påføres på huden og forbedre velvære, som søvn, smerter, stress og angst.

Bag krop

Med bamboo stiks er det nemt at sæt det rette tryk nødvendig for hver person smag og behov, der sættes fokus på hele ryggen, skulder, nakke, lænden og top af baller massere med bamboo stick, plus bag ben. Bambusstilkene, der bruges i massagen, er glatte og polerede, hvilket giver en dejlig fornemmelse mod huden nervesystem.

Øre akupunktur - NADA

NADA (National Acupuncture Detoxification Association) øreakupunktur, også kendt som acudetox. Det arbejder på punkter som lever, nyre, lunger, nerve systemet og et sjælepunkt som hedder shen men. Det kan hjælpe med at håndtere trang, reducere abstinenssymptomer hvis men døjer med overforbrug af alkohol eller nicotine.mm eller som støtte til nedtrapning af medicin. Forskning har vist, at NADA kan forbedret overordnet velvære, som stress, angst og søvnløshed fordi det har beroligende effekt på nervesystemet. Det kan hjælpe fremme en følelse af afslapning og genoprette følelsesmæssig balance for dem plaget af humørforstyrrelser og tænkemylder.

Forkrop

Bambusstilkene glider langs dine muskler, her sættes der fokus på mave, arme og låg med bevægelserne efterligne traditionelle massage, og tryk som både kan være dybgående eller mere beroligende. Bambusmassage giver terapeuten mulighed for at anvende fokuseret pres på specifikke områder med spændinger, knuder og trigger punkter.

Hvile meditation tid

Under din hvile tid dryppes din valgte aromaterapi olie på brystet, du vil afslappe til lyden af en smuk meditation audio. En god tid til at slippe alle tænker og lade kroppen mærke den dybe ro den fortjener.

Ansigtsmassage

Ansigts massage med små bamboo stick virker beroligende og med dens unikke fornemmelser kan det skabe en afslappende og forfriskende oplevelse. Mange mennesker synes, at de rytmiske bevægelser og dybe tryk ved bambusmassage er dybt beroligende, hvilket fremmer en følelse af overordnet velvære.

Varme urte rens

Sidst og ikke minst skal hele din krop rense af olie, sved og toksiner, her benyttes en dejlig varme klæde dyppet i urter med salt tonic, så din hud får både næring tilbage og du kan komme næsten ren i tøjet igen ,-)

Tilkøbe ekstra dys på

150 kr - Skinfood - Ansigts fugt maske med led lys terapi, nære og blødgøre huden.​

Bemærk at tilkøb af ansigtsmaske kommer ikke med tilføjelsen af ekstra tid ovn i din behandling. Det kan tilføjes når du kommer til check ud ved booking.Tilkøb til din behandling en ansigts fugt maske 
150 kr
Med i prisen kan med vælge hud lys terapi over masken.
 

Sea weed mask

Minimere pore.

Ud over at fugte huden, kan tang hjælpe med at fylde din huds pore med næring og minimere pore, idet vandmolekylerne slukker "tørstige" hudceller, der kan være dehydrerede. 

Aloe vera

Dyb fugtighed.

Aloe vera rige naturlig fugtighed egenskaber, leverer en dyb hydrering til huden som er både afkøling beroligende og kan hjælpe med at reducere rødme, forbedrer irriteret eller betændt hud.

Gensing

Lysne ujævn hud.

Ginseng, en populær urt i traditionel medicin, tilbyder flere potentielle fordele for huden. Ginseng er rig på antioxidanter, som beskytte huden mod frie radikaler. Det bidrager til at vedligeholde kollagen og elastin for at fremme et mere ungdommeligt udseende.

Snail musk infused

Redusere mørke pletter.

Sneglemuske maske kan give intens hydrering, især gavnlig for tør eller dehydreret hud. Det hjælper med at låse fugt inde og indeholder ingredienser som hyaluronsyre, kollagen og elastin, som kan hjælpe med at forbedre hudens elasticitet og ​​fine linjer. 

Gold infused Hyaluronic

Forbedre hudens generelle udstråling.

En guld-infunderet hyaluronisk maske kan hjælpe med at berolige irriteret eller betændt hud, kombineret med hyaluronsyre, som har evnen til at trænge

dybt ind i huden og bringe næring og fugt

til de dybe hudlag.

Hyaluronic 

Reducere forekomsten af ​​fine linjer.

Hyaluronsyre har evnen til at tilbageholde vand, hvilket kan hjælpe med at forbedre hudens tekstur og udglatte ru eller ujævne områder. Regelmæssig brug af hyaluronsyre-infunderede sheet-masker kan bidrage til en blødere og mere smidig hud.

Jeg er klar til at book

Direkte booking link til Bamboo massage.
Du vil have mulighed for at selv tilføje køb af de forskellig tilvalg.

bottom of page