top of pageTilkøb til din behandling en ansigts fugt maske 
150 kr
Med i prisen kan med vælge hud lys terapi over masken.
 

Sea weed mask

Minimere pore.

Ud over at fugte huden, kan tang hjælpe med at fylde din huds pore med næring og minimere pore, idet vandmolekylerne slukker "tørstige" hudceller, der kan være dehydrerede. 

Aloe vera

Dyb fugtighed.

Aloe vera rige naturlig fugtighed egenskaber, leverer en dyb hydrering til huden som er både afkøling beroligende og kan hjælpe med at reducere rødme, forbedrer irriteret eller betændt hud.

Gensing

Lysne ujævn hud.

Ginseng, en populær urt i traditionel medicin, tilbyder flere potentielle fordele for huden. Ginseng er rig på antioxidanter, som beskytte huden mod frie radikaler. Det bidrager til at vedligeholde kollagen og elastin for at fremme et mere ungdommeligt udseende.

Snail musk infused

Redusere mørke pletter.

Sneglemuske maske kan give intens hydrering, især gavnlig for tør eller dehydreret hud. Det hjælper med at låse fugt inde og indeholder ingredienser som hyaluronsyre, kollagen og elastin, som kan hjælpe med at forbedre hudens elasticitet og ​​fine linjer. 

Gold infused Hyaluronic

Forbedre hudens generelle udstråling.

En guld-infunderet hyaluronisk maske kan hjælpe med at berolige irriteret eller betændt hud, kombineret med hyaluronsyre, som har evnen til at trænge

dybt ind i huden og bringe næring og fugt

til de dybe hudlag.

Hyaluronic 

Reducere forekomsten af ​​fine linjer.

Hyaluronsyre har evnen til at tilbageholde vand, hvilket kan hjælpe med at forbedre hudens tekstur og udglatte ru eller ujævne områder. Regelmæssig brug af hyaluronsyre-infunderede sheet-masker kan bidrage til en blødere og mere smidig hud.

Jeg er klar til at book

Vores krops massager er mest egnet til tilføjelse af ansigts fugt masker.

bottom of page