top of page
Aku spa by_ Bunchwell klinikken tilbyder akupunktur og massage behandlinger på østerbro i

Om Aku Spa

By: Bunchwell


'' It is easier to stay well

than to get well ''

Aku Spa er kommet til som en mission for at inspire og introducere alternativ medicin som en behandlinger der ikke kun er egent til at behandle sygedomme, men også til brug af forbyggelse.

Aku Spa & Bunchwell er to forskellige hjemmesider, begge i samme klinik.


Aku Spa.com tilbyder lækker dybdegående sæt protocol kombination behandlinger med massage, infrarød terapi, akupunktur.mm og Aku Spa har flere behandler med i teamet.

Hvor Bunchwell.com er kun Cynthia Bunch som behandler og er hovedesærlig fokuseret på akupunktur behandlinger og krops terapi skræddersyet personligt. Der tilbydes ikke massage på bunchwell hjemmeside, her kommer mange kunder via deres private sundhedsforsikring eller via arbejdes sundhedsforsikring. Spørger din arbejdesplads om i betaler ind til sundhedsforsikring. Du kan også få tilskud af sygeforsikring danmark. Tilskud kan også benyttes hos Aku Spa til akupunktur behandlinger. 


Oprindelig da Aku Spa navn kom til var det ikke rigtigt indforstået at et Spa var et sted med vand og bobler, navnet er valgt i smag. Dog tilbyder Aku Spa infrarød sauna tæppe behandlinger og snart i fremtiden vil der også være fodbad behandling. Så det begynder at nemmere sig en Spa ,-)

Dedikeret til at ægte indre skønhed og  velvære, med speciale i akupunktur, myoreflex - intensiv muskel terapi og massager, er Aku Spa menuer designet som kombination behandlinger hvor der benyttes forskellige terapiformer for at gå lidt dybere ind i kroppen. Samt med et hint af en spa oplevelse, nydelse, forkælelse og fokus på sundhed.

Målet er første og fremmeste at assisterer med at bringe helbred i balance for både krop og sind, som kaster lys over det ydre.

En sund krop er et  afspejling af dit indre og derfor er det vigtigt at men ser mennesket fra hele kroppens perspektiv. 

Alle ønsker at føle sig i sit bedst jeg, og det er muligt, når men gøre noget positivt godt for sig selv.


Aku Spa mål er at bringe dig behandlinger som er terapeutisk, som samtidige er designede så du som kunde følger en oplevelse som du kan afslappe i.

- Aku Spa by: Bunchwell

AKU SPA

Medicinsk spa

* Massage terapi * Akupunktur * Cupping * Ansigts behandlinger * Infrarød varme terapi

Velkommen til en oplevelse der byder på luksuriøst alternativ behandlinger der gå i dybden for at fremme velvære og følelsen af forkælelse.

Hos Aku Spa kan du vælge en lang række lækker kombination af alternativ terapi som sætter fokus på at afspænd muskler, fremme circulation af blod og kropsvæsker. Vi sigter imod at fremme et sunder miljø inde i kroppen for at skabe balance.


FRIGIVE - STIMULERE - GENDANNE

BALANCE & FOREBYGGELSE

Vison & Mission
Erklæring & Integritet
bottom of page