top of page
Reading Menu_edited.jpg

Sådan vil din behandling med tilvalg menu se ud!

Løse flere opgaver på samme tid med en enkelt behandling.


Her er en præsentation af hvordan købe af tilvalg indarbejde i din massage behandling helt

uden at tage for meget ekstra tid.

* Bemærk tilkøb af tilvalg kommer ikke med ekstra tid *

Ca.10 min før start

Velkommen

 • På dage hvor vi ikke har personale ved receptionen åbner døren ca. 10 min før din behandling starter. Være sød at komme til tiden, minimum 10 min før!

 • Valg af aromaterapi olie - GRATIS

 • Du kan læse om de forskellige æterisk olier aromaterapi dufte på hjemmesiden før du kommer for din behandling.

 • Mulighed for at prøve dufte de forskellig olier før din behandling og læs lidt om dem.

70 min

Behandling tid

Alle vores behandlinger er i 70 min tidsrammer og har ca. 10 min hvile tid. De er designet til at sætte fokus på forskellige områder af kroppen, alt efter hvilken behandling du vælger.
De er strategisk udarbejdet som en sæt protocol, step for step så vi kan nå så meget som muligt i de 70 min.

Ca. 20 min

Bag krop

Behandlinger starter:

 • Din tid starter først når din behandler kommer ind i værelset og du er omklædt.

 • Vælger du infrarød - 150 -200 kr madras eller sauna tæppe vil det være tændt fra starten af din behandling. Du kan til en hver tid bede om at varme bliver skruet op eller ned. Varmen kan også justeres efter 3 zoner, ben, krop, skulder og op, du vil afslappe som du var i 7-himmel, muskelvæv vil blødegøres og cirkulation af kropsvæsker forfremmes.

 • Vælger du salt  kokos scrub - 200 kr vil du blivet masseret med den dejlig skrub i stedet for olie alene, hvor kroppen eksfoliere  med salt og kokos olie smør, det kan varmt anbefales med infrarød madras og sauna.

Ca. 20 min

Forkrop

Før vi starter forkrops massage:

 • Kan du vælge disse tilvalg forneden som ikke tager meget tid som tilføjelse og vil arbejde i ca. 25 min mens du få massage og under hviletid, derefter tages det af for at starte din ansigts massage.

 • Vælger du øre akupunktur - 150 kr vil du have tilføjet det i din booking, du kan under kommentar skriv din behandling ønsket taget ud af øre akupunktur menu eller vælge med din behandler. Her har du virkelig en mulighed for at arbejde på kroppens indre systemer og forfremme din sundhed på et dybere plan. En healing metode mellem hjerne kommunikation til kroppen om regulering af krops systemer.

 • Vælger du ansigts fugt maske - 150 kr vil dit ansigts blive let renset af, fugt maske efter eget valg placeres med led lys terapi henover. Her er chance for at pleje dit ansigt mens du nyder din forkrops massage.

Ca. 10 min

Hvile meditation tid

Under din hvile tid dryppes din valgte aromaterapi olie på brystet, du vil afslappe til lyden af en smuk meditation audio. En god tid til at slippe alle tænker og lade kroppen mærke den dybe ro den fortjener.

Ca. 15 min

Ansigtsmassage

Her vil nåle og maske tage af og din ansigts massage vil starte. Alt efter hvor mange tilvalg der er tilføjet kan ansigts massagen tid være mindre og vi stræber efter at opnå minimum 10 min ansigtsmassage, dette gælder også alt efter kundebehov.

ca. 5 min

Varme urte rens

Sidst og ikke minst skal hele din krop rense af olie, sved og toksiner, her benyttes en dejlig varme klæde dyppet i urter med salt tonic, så din hud får både næring tilbage og du kan komme næsten ren i tøjet igen ,-)

ca. 5 -20 min

Efter din behandling

vi afslutter med betaling via mobilpay og mulighed for at gen-booke.

Der er både butik med produkter og en terapi cafe hvor du efter din behandling kan gå ind og nyde lidt forfriskninger og slappe af efter din behandling.


I alt skal du sætte omkring 90 min af for din aftale.

Infrarød

Varme bølgelængder terapi

Komme i 7-himmel mens du nyder din behandling med infrarød varme bølgelængder gennem hele kroppen, som nå 4 cm ind til muskelvæv og afslapper dem fuldstædig.
Det fremmer bevægelse blodcirkulationen og lymfevæsker, plus det bidrager til mere ilt til huden.
Afsluttes med en varm klæde rens af kroppen, dybt i urter og salt tonic.

Læs mere om infrarød terapi

Infrarød varme Madras

150 kr

Lindre muskelspændinger, smertelindring, forbedere søvn, stofskiftet, blodtrykket, immunforsvaret, reducere stress og siges endda at forbedre lungefunktionen.

Infrarød madras & sauna

200 kr

Du vil blive indpakket i sauna tæppet som en sovepose for at skabe en detox effekt og svede ud toksiner i kroppen. Forbrænd fedt, kalorie og øge vægttab.

Øre akupunktur

Pris

150 kr

Øre akupunktur fungere sådan at når men sætter nål i øret på bestemte punkter, signalere det en besked til hjernen som videre sender det til kroppen og her kan regulere forkomme efter behov.

Læs mere om øre akupunktur

Nada

Afgiftning af liver og nyre, lindre trang, angst, forbedre søvn, støtter medicin nedtrapning.

Chakra

Balancepunkter svarende til de forskellige kropssystem hvor chakra energi udvider og frigives.

Immunforsvar boost

Regulerer punkter af lymfesystem, forbedre cirkulationen af kropsvæsker, immunforsvar.

Qi meridian energi

Kredsløb, hjerte, liver, blære, tyktarm, 3varmer, tyndtarm, lunge, nyre, mave, milt, galdeblære.

Appetit & Vægt kontrol

Behandle punkter som kan hjælpe med at formindske appetite og promovere vægttab.

Stress-less

Balance punkter for at lindre stress, angst, tankemylder, nervøsitet, negativ selvsnak.

Sweet dreams

Søvnløshed, drømmeforstyrelse, natte sved, forstyrret nattesøvn på grund af blæren.

His & Her system

Hormonel balance, frugtbarhed, sexlyst, køns-organer, menstruation, hot flash, menupause.

Pain killer

Nøglepunkt til at lindre smerter, muskel spændninger, hovedepine, rastløshed, inner ro.

Allergi

Balance punkter for allergi symptomer, nyser, ansigts hævelser, kløe, eksem, løbende næse.

Skin food

Forkæl dig selv

Pleje din hud med næring under din massage behandling, vælg at få hele din krop masseret med salt kokos scrub.

Der er også mulighed for at ansigtspleje med fugtmaske og led lys hudterapi under din massage. 

Læs mere om skin food

Salt kokos scrub

200 kr

Salt trækker toksiner fra huden og eksfoliere den tøre hud væk, det kan også hjælpe med at lindre kløe og eksem. Kokosolie smør fugter huden og forstærke dens naturlige defensive barriere mod, det har antioxidant og virker anti-inflammatoriske.

Ansigts fugtmasker

150 kr

Nære huden med en fugtmaske og led lys hud terapi, vælg mellem aloe vera, hyaluronic acid, seaweed, ginseng.mm. Led lys hud terapi hjælper med at åben pore så fugt og næring bedre kan trænge ind til huden, plus det mindsker fine linjer og forbedre hudproblemer.

Aromaterapi olie

Gratis

Købe med hjem fra klinikken for 45 kr per stk

Æteriske olie har mange fordele, en er at det giver en naturlig automatisk lyst til at tage dybe åndedrag. Under indånding bevæger lugtmolekyler sig gennem næsen og påvirker hjernen limbiske system, som er "den følelsesmæssige hjerne.​​​​

Hver æteriske olie sige at have deres helt egen egenskaber og kunne være med til at påvirke mennesket, som at: 

* Boost humøret * Reducere stress * Øge opmærksomhed * Forbedre søvn
* Dræbe bakterier, svampe og vira * Reducer angst og smerte * Reducer inflammation * Reducer kvalme * Lindre hovedpine.

Lavender

Lavendel-olie er dybt afslappende og klamrende. Denne æteriske olie siges at kunne hjælpe med at lindrer følelser af vrede og frustrationer. Dette er en af de bedste olier, når man ønsker at støtte en god nats søvn eller hjælpe med at håndtere angst naturligt.

Sweet orange

Sød appelsinolie siges at hjælpe med at støtte fordøjelsessystemet og reducerer kvalme, lindre smerter og skadelige bakterier. Sød orange duften fremmer en lys positiv energi til dem, der kæmper med depression eller er plaget af negativt syn på livet.

Tea tree

Tea Tres-olie siges at kunne reducerer en række af bakterie- og svampeinfektioner, den understøtter et sundt åndedrætssystem og er meget nyttigt til behandling af hoste og andre lungesygdomme. Tea tree siges også at hjælpe med at opbygge selvtillid og indre styrke, mens det forsigtigt arbejder på at løfte humøret.

Eucalyptus

Eukalyptus-olie siges at være effektiv til at understøtte lungesundhed, reducere tilstedeværelsen og spredningen af skadelige bakterier og virus til at hjælpe med at forhindre forkølelse og influenza. Det siges også at kunne opmuntrer mental klarhed og hjælpe med at lindre udmattelse.

Lemongrass

Citrongræs siges at understøtte en sund fordøjelse, afvise myg og hjælpe med at reducere skadelige bakterier. Citrongræs siges også at indbyde til trøst under svære følelsesmæssige overgange. Det skulle løfte og afslappe, hjælpe med både at reducere træthed og give energi til sindet.

Peppermint

Pebermynte-olie siges at kunne opretholde et sundt fordøjelsessystem og reducerer kvalme. Pebermynte siges også at kunne lindre hovedpine og genopfriske sanserne. Filosofien er at det skulle hjælpe med at fremme selvtillid og stimulere nye ideer og kreativitet.

Rosemary

Rosmarin-olie siges at fremme sunde åndedrætsfunktioner, reducerer mindre smerter og skadelige bakterier. Det siges også at kunne stimulere hårvækst. Rosemarin opmuntrer og opløfter sindet i udfordrende øjeblikke i livet.

Frankincense

Frankincense olie bruges ofte til at fremme hudens overordnede sundhed og ses også tilføjet til kosmetisk produkter. Det hjælper mod åben sår og betændelse. Frankincense er rig med potentielle anvendelser, der tilskynder til følelsesmæssig heling og bringer fred og ro, især benyttes det under meditationer.

Lemon oil

Citron-olie siges at forbedrer immuniteten, renser huset, eliminerer bakterielle vira, lindrer depression og stress. Citron bringer et element af gnist til sig og kan hjælpe med at løfte en sky af depression og lette det emotionel.

Bergamont

Bergamont er kendt for at være dybt afslappende og beroligende. Denne æteriske olie siges at kunne hjælpe med at løsne op for følelser af vrede eller frustration. Dette er en af de bedste olier, når man ønsker at støtte en god nattesøvn og hjælpe med at håndtere situationsbestemt angst naturligt.

Patchouli

Patchouli olie siges at kunne bidrage til at styrke immunforsvaret, nærer huden i dybden, heler mindre ar, inflammation, eksem og overfladiske sår. Det benyttes også til at hjælpe med at balancere tænker og bekymringer, men også åbne sindet.

Cinnamon

Patchouli olie siges at kunne bidrage til at styrke immunforsvaret, nærer huden i dybden, heler mindre ar, inflammation, eksem og overfladiske sår. Det benyttes også til at hjælpe med at balancere tænker og bekymringer, men også åbne sindet.

Ylang Ylang

Patchouli olie siges at kunne bidrage til at styrke immunforsvaret, nærer huden i dybden, heler mindre ar, inflammation, eksem og overfladiske sår. Det benyttes også til at hjælpe med at balancere tænker og bekymringer, men også åbne sindet.

Grapefruit

Patchouli olie siges at kunne bidrage til at styrke immunforsvaret, nærer huden i dybden, heler mindre ar, inflammation, eksem og overfladiske sår. Det benyttes også til at hjælpe med at balancere tænker og bekymringer, men også åbne sindet.

Rose

Patchouli olie siges at kunne bidrage til at styrke immunforsvaret, nærer huden i dybden, heler mindre ar, inflammation, eksem og overfladiske sår. Det benyttes også til at hjælpe med at balancere tænker og bekymringer, men også åbne sindet.

Jasmine

Patchouli olie siges at kunne bidrage til at styrke immunforsvaret, nærer huden i dybden, heler mindre ar, inflammation, eksem og overfladiske sår. Det benyttes også til at hjælpe med at balancere tænker og bekymringer, men også åbne sindet.

Jeg er klar til at book

Det er nemt at book online

 • Vores booking system kræver ingen login & password.

 • Du betaler - 100 kr depositum når du booker, dette beløb vil blive fratrukket mod det fulde beløb.

 • Du betaler først det restrende beløb i klinikken med mobilpay eller kontankter.

 • Ønsker du at omlægge din tid bedes det ske 72 timer før så vi har en chance for at gen-book.

 • Ved aflysning pågrund af sygdom vil de 100 kr depositum ikke blive tilbagebetalt.

 • I booking system har du mulighed for at selv tilføje køb af de forskellig tilvalg til din behandling.

bottom of page