top of page
Aku Spa meridian qi energi medicine, akupunktur klinik og kropmassage.png

Qi

QI energi & Meridianer


Du ligger et beskidt gals med vand i din sink og efter en uge sinker den, fordi der ingen bevægelse har været i vandet, det er måske det samme som at have betændelse i kroppen med svag bevægelse af kropsvæsker...

Hos Aku Spa vil du høre ordsprog som Qi energi, meridian banner, ubalancer og blokeringer i kroppen. Det er den kinesiske måde for at beskrive symptomer som sygedomme og svækkelser i kroppen, altså som en mulig blokering i kroppen. 

Qi energi i kinesisk medicin kan anses som en strøm-energi i kroppen og det kan let forklares som en flod hvor vand strømmer igennem og beriger naturen. Her er det Qi energi som strømmer i dine såkaldte meridian banner som siges at være ligesom mortorveje af energi-kanaler / banner i hele din krop, som forsyner energi strøm til de forskellige organer og krops systymer.


Hvis du forstiller dig en flod med vand der strømmer også forstiller dig at der kommer forurening i vandet, afflad eller træer der flader ned og bloker strøm af vand i floden. Så  vil det skabe mangle af bevægelse af vand strøm i floden. Det vi resultere i at planter og blomster visner, fiske bliver syge og det er her der er tale om blokering i floden, altså som en energi strøm blokering kan ske i kroppen..


Energi medicin er anerkendt for at kunne have en positiv effekt på at oprette bevægelse af krops væsker som blod, lymfevæsker, men også for at kunne regulere nerve systemet og gen-oprette en sunder balance i kroppen, altså en sunder bevægelse af energi strøm.
 
Vores mål er at frigive Qi energi så det frit at flyde igennem kroppens meridian banner og forsyne de fosrskellige organer og krops systemer. Det kan ses som at være med til at stimulerer kroppens indre funktioner, for at gendanne sig selv og bringe en sunder balance til både krop og sind.


Vigtigste af alt er at det også bringe forebyggelse for at forstærke en sundere livstid. Frigivelse af Qi-energi strøm påvirker kroppen som en helhed.

Nogle vil mærke en følelsesmæssige forandring, da kroppen har en hukommelse, kan det bringe det op der ligger og lindre under overfladen som skal fordøjes, det kan være følelsesmæssigt eller i form af detox. 

Det kan lidt forklares som det der er gemt under gulvtæppet kan komme op og støve før kroppen går ind i selvregulering mode og indtil healing. For nogle kan der forekomme træthed efter første behandling, mens andre har den modsatte virkning hvor de får en masser af energi men. Det kan ikke forklare hvorfor? kun at ethvert menneskes oplevelse af at få reguleret bevægelse af energi strøm er unikt og individuelt. 
​​​
Det smukke og fascinerende ved meridian energi medicin er at man kommer for at få behandlet, et symptom årsag, hvorefter at man kan gå fra behandlingen med adskillige fordele. Men vil langsomt begynder at bemærke med tiden den positiv effekt det har haft på mere end bare et symptom men altså også på krop og sindet.

- AKU SPA 

bottom of page