top of page

Service

Kort fortalt om terapiformer

Infrarød sauna købehavn østerbro.jpeg
Vægttab behandling hos Aku spa klinik købehavn østerbro.png
Ansigts angel lys terapi hos Aku spa københavn østerbro
Ansigtsbehandling med fugt maske hos Aku spa københavn østerbro.png
Hudpleje, ansigts fugt masker, krops skrub, body scrub hos Aku spa klinik østerbro københa
Auriculo terapi kendt som øre akupunktur, Nada cafe, Aku spa klinik på østerbro københavn_
Auriculo terapi kendt som øre akupunktur, Nada cafe, Aku spa klinik på østerbro københavn_

Massage terapi

Myoreflex er intensiv muskel terapi der fokusere på at regulere det motorisk nervesystem for at forløsende gemt traumer i muskelhukommelse og gendanne muskelkæder til sin opret plads. Muskelbevægelser er register af hjernen og frigiver nødvendige kemikalier når afspændt.

Massage Menu
Lymfe-massage-københavn.jpg
krops terapi, myoreflex terapi, kæbe spændinger, Aku Spa, Bunchwell, akupunktur østerbro k

Ansigtsterapi

Ansigtsbehandlinger behandler smerter, balanceforstyrrelser og skævhed i kropsholdning, som skoliose i rygsøjlen, skæve skulder, hofter eller klaveknæ og platfod syndrom. Det fokusere på den neurologisk forbindelse mellem hjerne og bevægeapparatet.

Ansigtsterapi Menu

Legendary Akupunktur

Akupunktur menes at stimulere nervesystemet for at så frigiver kemikalier som er nødvendige for at musklerne, rygmarven og hjernen fungere optimalt. Det er kendt for at harmonisere kroppens indre balance, samt forbedre bevægelse af blodet og kropsvæsker.

Legendary Aku Menu
Woman Receiving Acupuncture
øre akupunktur, Nada cafe, Aku spa klinik på østerbro københavn

Øre akupunktur

Auriculo terapi er bedst kendt som øre akupunktur og menes at kunne sende et direkte signal fra hjernen ned til kroppen for så at regulere symptomet, samt fremme et bedre helbred. Det udøves med en punktsøger apparat der giver en mild strøm, lys frekvens og nåle.

Øre Aku Menu

Alternativ medicin

Om alternativ behandling

Alternativ medicin fokuserer på at behandle dine symptomer som har ført til en svækkelse i kroppen, ved at se ud fra hele kroppens sammenhæng. Hvad kunne være årsagen til kroppen svækkelse, er der en skævhed  i kroppens postur holdning, er der mange muskelspændinger, kunne der være en forbindelse i klients fortid med nutid symptomer.

Det kan det være fysisk eller psykisk traumer som har sat sig i kroppen, som for eksempel i muskel hukommelse og låst sig fast eller at et længerevarende ubalance i livet, som stress, depression, misbrug, manglende næringsstoffer, så vel som et sygdomsforløb som har svækket kroppen.

Alternativ medicin arbejder ud fra at regulere kroppens indre systemer for at gendanne bedre kommunikation og forbindelse af dem, som nervesystemet, muskelsystemet, rygsøjlen, organsystemer, blodomløb, lymfesystemet.mm for at fremme helbredet som et helhed.


Alt sammen spiller en vigtig rolle i kroppens evne til at kunne udløse de nødvendige kemikalier som opretholder vores gode velvære, sammenspil mellem krops systemer og et godt humør. Blandt andet er kosten og livsstil kroppens energi brændstof, hvor hver person krops er individuelt i sine behov og skal også tages i betragtning.

Kroppens samarbejde og kommunikation med hinanden på alle led, kan være afgørende for at gen-oprette sundheden, derfor behandler man ikke kun et symptom, man også årsagen som kan have et sammenhæng til symptomet og hvor det muligvis kan være kommet fra.

Infrarød varme tæppe, infrarød sauna, infrarød behandling, alt sammen hos Aku Spa klinikke

Infrarød varme terapi

Akupunktur menes at stimulere nervesystemet for at så frigiver kemikalier som er nødvendige for at musklerne, rygmarven og hjernen fungere optimalt. Det er kendt for at harmonisere kroppens indre balance, samt forbedre bevægelse af blodet og kropsvæsker.

Læs mere

Skin food

Kosten næringsstoffer, fungere som dit energi brændstof til kroppen og til tider den medicin der kan skabe og vedligehold et sundt helbred. Forkert kost kan være årsag til træthed, inflammation og sygdomme, her er det vigtigt at man ved om der er nogle fødevare som giver allergi i kroppen og tilpasser sin kost.

Contact
Ansigtsbehandling med fugt maske hos Aku spa københavn østerbro.png
Æteriske olier, aroma terapi duft hos aku spa i københavn

Aroma terapi

En fødevare test foretages med testringe på hud og måles via pulsen. Her tester man de basle fødevare og hvis du har mistanke om et bestemt fra dit eget hjem. Det kaldes allergi når kroppen immunsystem få en straks reaktion og intolerance når reaktionen viser sig efterfølgende.

bottom of page