top of page
Aku Spa vision og mission, hvad er akupunktur og alternativ behandlinger.

Mission & Vision 

ALTERNATIV MEDICIN 

 

FRIGIVER - STIMULERE - GENDANNER

BALANCE & FOREBYGGELSE

Akupunktur og alternativ medicin

Aku Spa Health Club vision er at modellere skønhed, velvære til ægte indre sundhed.

 

Aku Spa er kommet til for at promovere sund livskvalitet med en ny innovativ vision, der skaber et positivt billede af at vedligeholde krop og sind i balance.

 

Aku Spa mission er at sammenkæde vores syn på, hvad det vil sige at forkæle sig selv og tage sig af sit helbred, for de er begge to vigtige. Derfor inviterer vi til en oplevelse hvor begge dele er muligt på en gang, et sted, nemlig Aku Spa Health Club. 

 

Vores håb er at nå ud til mennesker som umiddelbart døjer med helbreds symptomer som de tager for givet og som de lader være en del af deres hverdag, men sådan nogle små ubalancer kan tage overhånd og nogle gange over længere tid kan de blive til flere.

 

Vi kender næsten alle sammen til at gå med symptomer, som ikke ses som en ubalance, men nærmere som en del af hvem vi er. Måske at vi ikke er klar over, at der kan arbejdes med det og at det ikke behøver at være noget, som vi er nødsaget til at leve med.

 

Det kunne eksempelvis være:

- konstant slim i halsen - konstant næse snot - svedige håndflader, fødder og armhuler - forstoppelse - løs afføring - kvalme - sure opstød - oppustet abdomen - uregelmæssig menstruation - pms - hudproblemer - eksem - træthed - udmattelse - hoste - allergi - mad intolerance - hovedpine - muskelspændinger -  smerter - ryg posture position - emotionelle ubalancer - temperament - vrede - meget høj stemme - meget lav stemme - tåre i øjnene - sukkertrang - nikotin abstinenser - m.m.

 

Det er bare for at nævne nogle af de ubalancer der findes i TCM, traditionel akupunktur som har en positiv effekt på en bred vifte af symptomer. Det er anerkendt verden over som værende en form for energi-medicin, nervepunkt stimulering og godkendt af WHO, World Health organisation.

 

Aku Spa Health Club stræber efter at skabe en nye ''trend'' og oplevelse af at det kan være både selvforkælelse, stillet og hvorfor ikke gøre det til en begivenhed at tage sig af sit helbred.

Vi siger stillet fordi det kan gøres med still, og uden omdømme af omverden eller fra sig selv. 

 

 

Der er ingen grund til at komme helt til bunds før men, passer godt på dig sig selv, for det er nemmere vej at styrke sit helbred når men er oppe, end at vente til men er nede.

 

'' Hvis ikke dig, hvis ikke nu, hvem så ''

bottom of page