top of page
Mission og vision for Aku Spa klinikken, career, job muligheder og B2B..png

Mission & Vision

ALTERNATIV TERAPI


FRIGIVER - STIMULERE - GENDANNER

BALANCE & FOREBYGGELSE

Aku Spa vision er at modellere skønhed, velvære til ægte indre sundhed.

 ​

Aku Spa er kommet til for at promovere sund livskvalitet med en ny innovativ vision, der skaber et positivt billede af at vedligeholde krop og sind i balance.

 ​

Aku Spa mission er at sammenkæde vores syn på, hvad det vil sige at forkæle sig selv og tage sig af sit helbred, for de er begge to vigtige. Derfor inviterer vi til en oplevelse hvor begge dele er muligt på en gang, et sted, nemlig Aku Spa klinik, butik og terapi cafe.

 ​

Mange mennesker kender og elsker krops massage og bruger det ofte med hensyn til muskel problemer, men de kender ikke nødvendigvis til krops terapi og akupunktur. Det er her Aku Spa kommer ind i billledet med behandlinger der kombinere dem alle sammen.

Vores håb er at nå ud til mennesker som umiddelbart døjer med nedsæt heldbred symptomer som de tager for givet og som de lader være en del af deres hverdag, men sådan nogle små ubalancer kan tage overhånd og nogle gange over længere tid kan de blive til flere.

 ​

Massage arbejder ofte på den sensorisk nervesystem, hvor krops terapi går lidt dybere og arbejder på det motorisk nerve system og akupunkturen arbejder på hele mennesket.

Vi kender næsten alle sammen til at gå med symptomer, som ikke ses som en ubalance, men nærmere som en del af hvem vi er. Måske at vi ikke er klar over, at der kan arbejdes med det og at det ikke behøver at være noget, som vi er nødsaget til at leve med.

 ​

Det kunne eksempelvis være:​​

muskelspændinger - smerter - hovedpine - emotionelle ubalancer - sorg - vrede - forstoppelse - sure opstød - oppustet abdomen - træthed - hoste - sukkertrang - ryge stop - nikotin abstinenser - m.m.

 ​

Massage kombineret med akupunktur har en positiv effekt på at lindre og bringe kroppen tilbage i balance. Akupunktur er anerkendt verden over som værende en form for energi-medicin og godkendt af WHO, World Health organisation.


''Around 80% of the world’s population is estimated to use traditional medicine. To date, 170 of the 194 WHO Member States have reported the use of traditional medicine''

Aku Spa stræber efter at skabe en nye ''trend'' og oplevelse af at det kan være både selvforkælelse og som at gå til fitness center at få akupunktur.

Hvorfor ikke gøre det til en begivenhed at tage sig af sit helbred, fordi det kan gøres som et sundheds forløb og det behøver ikke at se ud som et sygdoms forløb.


Der er ingen grund til at komme helt til bunds før men, passer godt på dig sig selv, for det er nemmere vej at styrke sit helbred når men er oppe, end at vente til men er nede.​

'' Hvis ikke dig, hvis ikke nu, hvem så ''

ERKLÆRING & INTEGRITET
bottom of page