top of page
krops terapi, myoreflex terapi, kæbe spændinger, Aku Spa, Bunchwell, akupunktur østerbro k

Befri muskelvæv

Krops spændinger * Smerter * Kæbe * Nakken * Skulder * ansigts regionen * lænden * Knæ * Ben * Arme  * Hovedepine * Motorisk nerve system

Befri muskelvæv kendes som myoreflex, er en intensiv terapiform som tager udgangspunkt i at løsne muskelspændinger af både ansigtet regionen, kæbe, hals, nakke, skulder, mellemgulvet, knæ, ben.mm.

Befri muskelvæv er kendt som myoreflex terapi og arbejder med fokus på det motoriske nervesystem. Krops massage arbejder mere på det sensoriske nervesystem.

Samarbejdet mellem muskelkæder er afgørende for dens funktionalitet og er ubeskriveligt vigtigt i at vi kan leve et smertefri og sundt liv. Det er designet til regulering og frigivelse af låste muskelspændering.Teknikken er baseret på tryk med træk og stræk teknikker for at trænge dybt ind i muskelvæv for at fremkalder selvregulering af kroppens ordning.

Behandlingen er krops terapi og skræddersyet efter ønske og behov, det ikke massage. Inkluderet i prisen 875 kr er både infrarød madras, krops og øre akupunktur behandling efter behov.

Her kan men benytte sin sundhedsforsikring mod akupunkteren og selv betale det restrende beløb for muskel terapi.

Læs mere
befri muskelvæv, Age'well ansigtsbehandling, ansigts terapi, Myoreflex, afspænding af nakk

Befri muskelvæv

Det skal du nyde!

En muskelspænding er en forkortet muskel kæde hvor blodet trækker sig sammen, den forkortet muskel trækker nu også på den partnerkæde og det er her men ofte mærke sine symptomer.

Vores muskelvæv kan blive låst fast eller forkortet og det kan skyldes mange årsager, som et fald eller et psykisk trauma som kroppen har skulle beskytter sig selv imod. Disse låste muskler kan blive spændte og kan bringe smerter i en helt anden side af kroppen end hvor man oprindelig er faldet, da alle muskler er forbundet med hinanden.Under hvile tiden med akupunktur nåle vil du nyde at komme helt ned i kroppen med infrarød bølgelængder terapi varme madras, aromaterapi og smuk afslappende meditation musik.

Aroma terapi

Møde 10 min før

Vi byder dig velkommen, hvor du før din behandling har mulighed for at dufte de forskellige æterisk olier og vælg en som du gerne vil have med ind til din behandling.

Når vi indånder æterisk olie, rejser duftmolekylerne til den del af hjernen som regulerer følelser, minder og fornemmelser, det limbiske system. Det siges at kunne optages i blodbanen, når det påføres på huden og forbedre velvære, som søvn, smerter, stress og angst.

Behandling

Befri muskelvæv krops terapi med akupunktur behandling.

70 min

Krops terapi

Befri muskelvæv

Vi starter med intensiv muskel terapi af de forskellig områder hvor der skal behandles. Det kan være meget forskelligt hvor vi starter, har men problemer med knæet, starter vi med knæet, men har problemer med skulder er vi nød til at også sæt fokus på ansigts området hvor hovedesærlig alle spændinger stammer fra og køre videre ned til skulder. Det nytte ikke at afspænd en skulder hvis deres muskelkæde partner er anspændte, forkortet og trækker.

Krops Akupunktur

traditionell kinesisk medicin

Akupunktur kan lindre smerter ved at stimulere frigivelsen af endorfiner, som er kroppens naturlige smertestillende stoffer.

Akupunktur hjælper mod muskelafspændinger og reducere muskelspasmer, ved at fremmer bedre blodcirkulation, som resultere i mere iltning til musklerne.

Det virker anti-inflammatoriske og er gavnligt for muskelsmerter forbundet med betændelse eller skader.

Akupunktur kan også understøtte kroppens naturlige helingsprocesser og forbedre restitutionstiden for muskelskader.

Krops akupunktur ( TCM ) abejder med Qi energi strøm som fylder igennem kroppen meridianer banner med Qi energi bevægelse for at forsyne de forskellige krops systemer og organer.

Øre akupunktur

Auriculo terapi

Øre akupunktur også kendt som auriculo terapi involverer stimulering, med både lys frekvens, punktsøger som finder de punkter der kalder for velvære, som så giver punktet lidt strøm og nåle sætte på efter. De specifikke punkter på øret svarer til forskellige områder af kroppen. 

Her kan det målrettes mod muskelspændinger og mere præcis spændingsområde. Øre akupunktur sender en direkte signal til hjernen som videre sendes til kroppen om regulering.

Der benyttes lys, strøm og nåle efter behov og ikke altid.

Hvile meditation tid

Ca. 20 min

Under din hvile tid dryppes din valgte aromaterapi olie på brystet, du vil afslappe til lyden af en smuk meditation audio. En god tid til at slippe alle tænker, lade kroppen heale og mærke den dybe ro den fortjener.

Infrarød varme terapi

Bølgelængder

Den dybe varme fra de infrarødt bølgelængder, kan også hjælpe med at lindre smerter, stivhed og betændelse i muskler og led. Det kan gavne muskelvækst, regulere hormoner, insulinniveauet, forbedre blodtrykket og endda øge plasmavolumenet og antallet af røde blodlegemer. Derfor er det et perfekt redskab til behandlinger da jo flere krops systemer vi kan vække jo mere forbindelse vil der gen-dannes.

Det sensoriske nervesystem overfører sensorisk information fra kroppen til CNS ( central nerve system ) mens det motoriske nervesystem overfører motoriske kommandoer fra CNS til musklerne og kirtlerne, hvilket giver mulighed for frivillige og ufrivillige bevægelser og regulerer kropsfunktioner.

Læs mere om Nervesystemet CNS

Vidste du ?

Nervesystemet er kroppens indre kommunikationssystem.

Hjernen fortolker nervesystemet signaler for at forstå, hvad der foregår udenfor og inde i kroppen. Hjernen register dine muskel bevægelser og udløser kemikalier nødvendig for kroppen og mental velvære. 

Når dine muskler er spændte kan det påvirke udløsning af de nødvendig kemikalier og føre til træthed, dårlig hukommelse og endda mentale ubalance.

Tilskud til behandling

  • Husk at du kan søge om tilskud fra dit privat eller arbejdes sundhedsforsikring mod akupunktur behandling og selv betale det restrende beløb mod krops terapi.

  • Sundhedsforsikring betaler mellem 400 - 500 kr og giver ofte mellem 3 til 10 behandlinger.

  • Du kan også få penge tilbage fra sygeforsikringen danmark

Vidste du ?

Ved at afspænde hovede regionen området kan du opnå afspænding og regulering resultater af hele kroppen.

Viste du at hovedsagelig starter krops spændinger i hovederegion, det der kaldes ''atlas'' som er (C1) på din halshvirvel og ansvarlig for at du kan rotere dit hovede side til side og nikke op og ned.


Atlas er yderst vigtig i at oprette holde en naturlig krops position, dens bevægelse påvirker hele rygsøjlen og derfor resten af kroppen bevægelse apperate.

bottom of page