top of page

Service

Kort fortalt om terapiformer

Infrarød sauna købehavn østerbro.jpeg
Vægttab behandling hos Aku spa klinik købehavn østerbro.png
Ansigts angel lys terapi hos Aku spa københavn østerbro
Ansigtsbehandling med fugt maske hos Aku spa københavn østerbro.png
Hudpleje, ansigts fugt masker, krops skrub, body scrub hos Aku spa klinik østerbro københa
Auriculo terapi kendt som øre akupunktur, Nada cafe, Aku spa klinik på østerbro københavn_
Auriculo terapi kendt som øre akupunktur, Nada cafe, Aku spa klinik på østerbro københavn_

Massage terapi

Myoreflex er intensiv muskel terapi der fokusere på at regulere det motorisk nervesystem for at forløsende gemt traumer i muskelhukommelse og gendanne muskelkæder til sin opret plads. Muskelbevægelser er register af hjernen og frigiver nødvendige kemikalier når afspændt.

Massage Menu
Lymfe-massage-københavn.jpg
krops terapi, myoreflex terapi, kæbe spændinger, Aku Spa, Bunchwell, akupunktur østerbro k

Ansigtsterapi

Ansigtsbehandlinger behandler smerter, balanceforstyrrelser og skævhed i kropsholdning, som skoliose i rygsøjlen, skæve skulder, hofter eller klaveknæ og platfod syndrom. Det fokusere på den neurologisk forbindelse mellem hjerne og bevægeapparatet.

Ansigtsterapi Menu

Legendary Akupunktur

Akupunktur menes at stimulere nervesystemet for at så frigiver kemikalier som er nødvendige for at musklerne, rygmarven og hjernen fungere optimalt. Det er kendt for at harmonisere kroppens indre balance, samt forbedre bevægelse af blodet og kropsvæsker.

Legendary Aku Menu
Woman Receiving Acupuncture
øre akupunktur, Nada cafe, Aku spa klinik på østerbro københavn

Øre akupunktur

Auriculo terapi er bedst kendt som øre akupunktur og menes at kunne sende et direkte signal fra hjernen ned til kroppen for så at regulere symptomet, samt fremme et bedre helbred. Det udøves med en punktsøger apparat der giver en mild strøm, lys frekvens og nåle.

Øre Aku Menu

Alternativ medicin

Om alternativ behandling

Alternativ medicin fokuserer på at behandle dine symptomer som har ført til en svækkelse i kroppen, ved at se ud fra hele kroppens sammenhæng. Hvad kunne være årsagen til kroppen svækkelse, er der en skævhed  i kroppens postur holdning, er der mange muskelspændinger, kunne der være en forbindelse i klients fortid med nutid symptomer.

Det kan det være fysisk eller psykisk traumer som har sat sig i kroppen, som for eksempel i muskel hukommelse og låst sig fast eller at et længerevarende ubalance i livet, som stress, depression, misbrug, manglende næringsstoffer, så vel som et sygdomsforløb som har svækket kroppen.

Alternativ medicin arbejder ud fra at regulere kroppens indre systemer for at gendanne bedre kommunikation og forbindelse af dem, som nervesystemet, muskelsystemet, rygsøjlen, organsystemer, blodomløb, lymfesystemet.mm for at fremme helbredet som et helhed.


Alt sammen spiller en vigtig rolle i kroppens evne til at kunne udløse de nødvendige kemikalier som opretholder vores gode velvære, sammenspil mellem krops systemer og et godt humør. Blandt andet er kosten og livsstil kroppens energi brændstof, hvor hver person krops er individuelt i sine behov og skal også tages i betragtning.

Kroppens samarbejde og kommunikation med hinanden på alle led, kan være afgørende for at gen-oprette sundheden, derfor behandler man ikke kun et symptom, man også årsagen som kan have et sammenhæng til symptomet og hvor det muligvis kan være kommet fra.

Infrarød varme tæppe, infrarød sauna, infrarød behandling, alt sammen hos Aku Spa klinikke

Infrarød varme terapi

Akupunktur menes at stimulere nervesystemet for at så frigiver kemikalier som er nødvendige for at musklerne, rygmarven og hjernen fungere optimalt. Det er kendt for at harmonisere kroppens indre balance, samt forbedre bevægelse af blodet og kropsvæsker.

Læs mere

Skin food

Kosten næringsstoffer, fungere som dit energi brændstof til kroppen og til tider den medicin der kan skabe og vedligehold et sundt helbred. Forkert kost kan være årsag til træthed, inflammation og sygdomme, her er det vigtigt at man ved om der er nogle fødevare som giver allergi i kroppen og tilpasser sin kost.

Contact
Ansigtsbehandling med fugt maske hos Aku spa københavn østerbro.png
Æteriske olier, aroma terapi duft hos aku spa i københavn

Aroma terapi

En fødevare test foretages med testringe på hud og måles via pulsen. Her tester man de basle fødevare og hvis du har mistanke om et bestemt fra dit eget hjem. Det kaldes allergi når kroppen immunsystem få en straks reaktion og intolerance når reaktionen viser sig efterfølgende.

Læs mere

Booking

Alle nye klienter starter med at book sit første besøg

  • Dit første besøg vil indgå med en konsultation for at sæt et mål-plan, foretage test undersøgelser og behandling. 

  • Som nye klienter vil du modtage et spørgeskema som skal besvares før dit første besøg og som vi sammen vil gennemgå.

  • Spørgeskema sendes til dig via e-mail og kan besvares hjemme eller i klinikken før din konsultation, dine informationer holdes sikkert, privat og anonymt.

Alle akupunktur behandling har en hvile tid på ca.30-40 min

Jeg er RAB godekendt behandler som betyder at du kan få tilskud til akupunktur behandling af sygeforsikring danmark, privat og arbejdes forsikeringer.

Konsultation
Akupunktur_edited.jpg

Første besøg

Konsultation & Målplan

Ved dit første besøg vil vi tale om dine udfordringer og gennemgå dit spørgeskema, og der vil blive foretaget forskellige undersøgelser i form af test af kroppens postur-stilling, muskulatur, plus, tunge og syn. Efterfølgende sætter vi en målplan for hvilken terapiform vil være mest effektiv for din tilstand, samt vil du modtage din første akupunktur behandling.

Akupunktur

Akupunktur

Akupunktur behandler en bred vifte af udfordringer, hvor fokusset er på specifik nervepunkter, som frigiver kemikalier samt bringer bedre bevægelser af væsker i kroppen, som blodcirkulationen.
Målet er at fremme bedre harmoni i kroppens indre balance, så både det fysisk og psykisk hænger sammen ud fra at kroppen ses som et hel perspektiv for at det hele fungere optimalt.

Auriculo terapi også kendt som øre akupunktur
Myoreflex_edited.jpg

Auriculo

Øre lys frekvens terapi

I modsætning til krops akupunktur hvor nåle sættes på specifik valgte punkter, bruger auriculo terapi en punktsøger ved øret for at opdage de steder på kroppen som kalder for velvære. Der benyttes mild strøm på punktet, lys frekvens terapi og derefter en perma-nåle som sidder i nogle dage. Denne behandling er kendt for at kunne lindre og fremme hurtige resultater, da det sender en direkte signal forbindelse fra hjernen til kroppen. Terapien er også egnet for dem som søger at aflaste trang som rygning, sukkertrang, misbrug eller lindring smerter.

Myoreflex

Intensiv muskel terapi

Terapien er egnet til dig som døjer med muskelspændinger og smerter af kæbe, nakke, skulder, lænden, hofter, ben, knæet med mere. Myoreflex fokusere på at regulere nervesystem både sensorisk og motorisk for at gendanne muskler til sin opret plads og forløsende gemt traumer i muskel hukommelse. Terapien kan også have fordele for kemisk psykisk ubalance, da dine muskel bevægelser er registreret af din hjerne og med til at frigiver kemikalier som binder sig til serotonin, dopamin, endorfiner. mm og spiller en afgørende rolle i vedligeholdes af den mentale balance.

Auriculo terapi
Anatomy Drawing

Akupunktur + Auriculo terapi

Kombination behandling

Når behandlinger kombineres har det den effekt, at det stimulere mere af kroppen neurologisk systemer og vækker flere dele nervesystemet. Dette gøre at de forskellige krops systemer skal genskabe forbindelse af flere led. Denne kombination behandling er for dig som søger en dobbelt op effekt for at øge hurtigere resultater. Akupunktur arbejder ud fra nervepunkter på kroppen som forsyner energistrøm til krops organer og funktioner. Hvor auriculo terapi arbejder ud fra nervepunkter punkter i øret, som  sender et signal om regulering til hjerne og videre ned til kroppen.

Myoreflex + Akupunktur

Kombination behandling

For dig som som døjer med længerevarende muskelspændinger, nerveskader, lammelser, eller har været udsat for fysisk eller psykisk traumer. Akupunktur er kendt for at øge bevægelse af blodet, som kan være effektivt i at forbedre muskel spændinger som trækker blodkar sammen. Selv om akupunktur meridian baner blev kortlagt 5000 år tilbage, er det først i 1990 at man opdagede at det musklærsystemet også har en lignede kortlagt system. Muskel hænger ikke kun sammen i kæder, man også i store banner som køre fra hovedet og helt ned til tåen ligesom i akupunkturen.

Posturologi.png
Therapy Session

Posturologi

Krops position

Til dig som har problemer med krops stilling og balance, kan posturologi terapi undersøger de store lodlinjer i din krops holdning og finde ubalancen der producerer forårsagen. Musklerne ændringer i det motoriske mønster findes, som kan være alt fra skæve hofter, fod sanser, kæbe sanserne eller det visuelle sansorisk system. Posturologi kan forbedrer din kropsholdning over flere sessioner af gen-optræning og terapi kombineret sammen.

Psykotraumatologi

Psykologisk traume forløsning

Denne behandling er for dig som døjer med et psykologisk traumer som er blevet til en form for besættelse og begrænser dit liv. Man ved ikke altid selv hvor det stammer fra, det kan være sket i nutid eller datid, via en kombination af guidet samtale, farve terapi briller, amygdala lys terapi og akupunktur, er målet at fører kroppen psyko til frigive og forløsende traumer.

Cupping therapy
Ansigts neuro massage

Cupping

Cupping terapi

Cupping benyttes på specifik kropsområder for at frigive bindevæv og muskelspændinger. Det kan lindre smerter ved at forbedre cirkulation af blodet, samt detox din krop ved at skylle opbyggede toksiner gennem lymfesystemet. Det er også effektivt for lymfedræning.

Ansigts neuro terapi

Ansigts-massage terapi

Ansigts neuro terapi er en kombination af zone-reflexologi, akupunkturpunkter og myoreflex. Det er hovedsagelig designet som en anti-stress behandling og kan bookes som en tilføjes til din akupunktur behandling, mens du hviler med nåle på kroppen.

Super Health Food
Food blog

Allergi & intolerance

Fødevare allergi

Fødevare allergi test benytter glas ringe hvor der placere de basale fødevare på og måles via din plus reaktionen. Du er også velkommen til at bringe fødevare med hjemmefra som du har en mistanke om. Fødevareallergi er en reaktion der sker umiddelbart med det sammen som maden indtages som dit immunsystem reagerer på. Intolerance er en fødevare som påvirker dit fordøjelse system ikke nødvendigvis med det sammen, man giver ubalance i kroppen, som inflammation, forstoppelse, oppustet mave.mm. Du vil få tilsendt en pdf med dine resultater.

Kost målplan

Detox - fasting - vitaminer - tarmflora

Mange har en ide om hvad sund mad er og syntes nok selv at de spiser rimelig sundt. Med en mål kostplan få du en bedre overblik over hvilken fødevare der er bedst at spise og fordøje i dagens timer. Hvilken vitaminer du få mest ud af at få fra selve kosten og i hvilken sammenhæng du skal tag dine vitaminer, brand og dose. Der tages stilling til dit helbred tilstand med en skræddersyet målplan. Om fasting og detox kunne være rigtigt for dig og med hvilken madvare opbygges eller bevares en sund tarmflora. Du vil få tilsendt en med en pdf målplan.

Booking

Alle nye klienter starter med at book sit første besøg

  • Dit første besøg vil indgå med en konsultation for at sæt et mål-plan, foretage test undersøgelser og behandling. 

  • Som nye klienter vil du modtage et spørgeskema som skal besvares før dit første besøg og som vi sammen vil gennemgå.

  • Spørgeskema sendes til dig via e-mail og kan besvares hjemme eller i klinikken før din konsultation, dine informationer holdes sikkert, privat og anonymt.

Alle akupunktur behandling har en hviletid på ca. 20-30 min. 

Jeg er RAB godkendt behandler som betyder at du kan få tilskud til akupunktur behandling af sygeforsikring danmark, privat og arbejdsforsikring.

Konsultation
Akupunktur_edited.jpg

Første besøg

Konsultation & Målplan

Ved dit første besøg vil vi tale om dine udfordringer og gennemgå dit spørgeskema, og der vil blive foretaget forskellige undersøgelser i form af test af kroppens postur-stilling, muskulatur, plus, tunge og syn. Efterfølgende sætter vi en målplan for hvilken terapiform vil være mest effektiv for din tilstand, samt vil du modtage din første akupunktur behandling.

Akupunktur

Akupunktur

Akupunktur behandler en bred vifte af udfordringer, hvor fokusset er på specifik nervepunkter, som frigiver kemikalier samt bringer bedre bevægelser af væsker i kroppen, som blodcirkulationen.
Målet er at fremme bedre harmoni i kroppens indre balance, så både det fysisk og psykisk hænger sammen ud fra at kroppen ses som et hel perspektiv for at det hele fungere optimalt.

Auriculo terapi også kendt som øre akupunktur
Myoreflex_edited.jpg

Auriculo

Øre lys frekvens terapi

I modsætning til krops akupunktur hvor nåle sættes på specifik valgte punkter, bruger auriculo terapi en punktsøger ved øret for at opdage de steder på kroppen som kalder for velvære. Der benyttes mild strøm på punktet, lys frekvens terapi og derefter en perma-nåle som sidder i nogle dage. Denne behandling er kendt for at kunne lindre og fremme hurtige resultater, da det sender en direkte signal forbindelse fra hjernen til kroppen. Terapien er også egnet for dem som søger at aflaste trang som rygning, sukkertrang, misbrug eller lindring smerter.

Myoreflex

Intensiv muskel terapi

Terapien er egnet til dig som døjer med muskelspændinger og smerter af kæbe, nakke, skulder, lænden, hofter, ben, knæet med mere. Myoreflex fokusere på at regulere nervesystem både sensorisk og motorisk for at gendanne muskler til sin opret plads og forløsende gemt traumer i muskel hukommelse. Terapien kan også have fordele for kemisk psykisk ubalance, da dine muskel bevægelser er registreret af din hjerne og med til at frigiver kemikalier som binder sig til serotonin, dopamin, endorfiner. mm og spiller en afgørende rolle i vedligeholdes af den mentale balance.

Auriculo terapi
Anatomy Drawing

Akupunktur + Auriculo terapi

Kombination behandling

Når behandlinger kombineres har det den effekt, at det stimulere mere af kroppen neurologisk systemer og vækker flere dele nervesystemet. Dette gøre at de forskellige krops systemer skal genskabe forbindelse af flere led. Denne kombination behandling er for dig som søger en dobbelt op effekt for at øge hurtigere resultater. Akupunktur arbejder ud fra nervepunkter på kroppen som forsyner energistrøm til krops organer og funktioner. Hvor auriculo terapi arbejder ud fra nervepunkter punkter i øret, som  sender et signal om regulering til hjerne og videre ned til kroppen.

Myoreflex + Akupunktur

Kombination behandling

For dig som som døjer med længerevarende muskelspændinger, nerveskader, lammelser, eller har været udsat for fysisk eller psykisk traumer. Akupunktur er kendt for at øge bevægelse af blodet, som kan være effektivt i at forbedre muskel spændinger som trækker blodkar sammen. Selv om akupunktur meridian baner blev kortlagt 5000 år tilbage, er det først i 1990 at man opdagede at det musklærsystemet også har en lignede kortlagt system. Muskel hænger ikke kun sammen i kæder, man også i store banner som køre fra hovedet og helt ned til tåen ligesom i akupunkturen.

Posturologi.png
Therapy Session

Posturologi

Krops position

Til dig som har problemer med krops stilling og balance, kan posturologi terapi undersøger de store lodlinjer i din krops holdning og finde ubalancen der producerer forårsagen. Musklerne ændringer i det motoriske mønster findes, som kan være alt fra skæve hofter, fod sanser, kæbe sanserne eller det visuelle sansorisk system. Posturologi kan forbedrer din kropsholdning over flere sessioner af gen-optræning og terapi kombineret sammen.

Psykotraumatologi

Psykologisk traume forløsning

Denne behandling er for dig som døjer med et psykologisk traumer som er blevet til en form for besættelse og begrænser dit liv. Man ved ikke altid selv hvor det stammer fra, det kan være sket i nutid eller datid, via en kombination af guidet samtale, farve terapi briller, amygdala lys terapi og akupunktur, er målet at fører kroppen psyko til frigive og forløsende traumer.

Super Health Food
Food blog

Allergi & intolerance

Fødevare allergi

Fødevare allergi test benytter glas ringe hvor der placere de basale fødevare på og måles via din plus reaktionen. Du er også velkommen til at bringe fødevare med hjemmefra som du har en mistanke om. Fødevareallergi er en reaktion der sker umiddelbart med det sammen som maden indtages som dit immunsystem reagerer på. Intolerance er en fødevare som påvirker dit fordøjelse system ikke nødvendigvis med det sammen, man giver ubalance i kroppen, som inflammation, forstoppelse, oppustet mave.mm. Du vil få tilsendt en pdf med dine resultater.

Kost målplan

Detox - fasting - vitaminer - tarmflora

Mange har en ide om hvad sund mad er og syntes nok selv at de spiser rimelig sundt. Med en mål kostplan få du en bedre overblik over hvilken fødevare der er bedst at spise og fordøje i dagens timer. Hvilken vitaminer du få mest ud af at få fra selve kosten og i hvilken sammenhæng du skal tag dine vitaminer, brand og dose. Der tages stilling til dit helbred tilstand med en skræddersyet målplan. Om fasting og detox kunne være rigtigt for dig og med hvilken madvare opbygges eller bevares en sund tarmflora. Du vil få tilsendt en pdf med din kost målplan.

bottom of page