top of page
Om Aku Spa klinik behandlinger, ansigts behandlinger, Akupunktur behandlinger, krops massa

ERKLÆRING &  INTEGRITET 

INTEGRITET ER AT SIGE SIG SANDHEDEN

OG ÆRLIGHED ER AT TALE SANDHEDEN TIL SINE MEDMENNESKER

 Aku Spa anerkender at et godt helbred ikke kommer alene af, at man kun får alternativ terapi, men at kosten, viljen og troen også spiller en vigtig rolle i at opnå sine mål. 
 
Selve behandlingen kan yde gode resultater, men hvis de dårlige vaner ikke ændres, kan de gode resultater blive dæmpede med tiden og de gamle symptomer kan træde til igen.


Det siges at hvis man, har en akut årsag, altså et symptom der er kommer indenfor 6 måneder at det kan kræve op mod 5 behandlinger. Er det en kronisk årsag, altså symptomer og ubalance som man har døjet med i længere tid end 6 måneder, kan det kræve op mod 10 behandlinger.

Hver person individuel sundhed, krop og sind er forskellig og derfor kan man ikke med 100% sikkerhed love noget eller give en nøjagtig tidslinje på et healing mål. Man sætter sig et mål og man arbejder gradvist hen imod det, med en smil på læben.
 
Der findes kun to måder at leve livet på.
Den ene er, som om ingenting er et mirakel. Den anden er, som om alting er et.
 
— Albert Einstein


Aku Spa forstår sin plads som alternativ terapeut og har en dyb respekt for vores sundhedsvæsens læger, sygeplejerske, psykologer, tandlæger, diætister, kiropraktor og andre sundhedsfaglige eksperter og henviser dig hvis det er ude af vores hænder. 

Aku Spa samarbejder og kender til andre alternative behandlere i Denmark, hvor deres speciale måske kunne være et match for dig, her er vi ikke blege for at anbefale dem. Det kunne for eksempel være hvis en person er kræftramt eller lider af en anden alvorlig sygdom som kræver en anden form for expertise.

Aku Spa er inspireret af mange forskellige brancher og vi har kombinere en oplevelse af wellness og kosmetisk forskønnelse med forkælelse i et sted. Dog må der ikke forventes ren wellness behandling eller en beauty behandling som hos din kosmetolog.


Vi sigter imod at tilbyder behandlinger der gå lidt dybere og både fokusere på at bringe balance i kroppens indre og samtidige hæve det ydre. Vi arbejder med nervepunkter, massage, kropsterapi og akupunktur, vores produkter er af naturlig pleje som oiler.mm.


Hvordan vi følger inde i afspejler i hvor humørs, ansigtstræk og selvtillid.

Det vil sige at du får en alternativ medicin behandling som er fokuseret på at behandle mennesket som en helhed.
​Nogle vil mærke en følelsesmæssige forandring, der kan bringe op gemt traumer i kroppen, der ligger og lindre under overfladen som nu skal fordøjes, det kan være følelsesmæssigt eller i form af detox. 

Det kan let forklares som støv der er gemt under gulvtæppet, når gulvtæppet hives op, kommer der støv i luften som flyver i forskellig retninger. Altså når kroppen går ind i selvregulering mode og indtil healing kan bevirkninger forekomme, dog er det sådan med alternativ terapi at bivirkninger hvis de kommer vil bluse op den første dag eller anden dag, for at så regulere.


For nogle kan der forekomme træthed efter første behandling, mens andre har den modsatte virkning hvor de får en masser af energi men, kan ikke forklare hvorfor? kun at ethvert menneskes oplevelse af at få ny bevægelse af energi strøm er unikt og individuelt. 
​​​
Det smukke og fascinerende ved meridian energi medicin er at man kommer for at få behandlet et symptom årsag, hvorefter at man kan gå fra behandlingen med adskillige fordele, som man langsomt begynder at bemærke, og med tiden vil man mærke den positiv effekt der er reguleret i kroppen og sind.

- AKU SPA 

Jeg er klar til at book

Det er nemt at book online

  • Vores booking system kræver ingen login & password.

  • Du betaler - 100 kr depositum når du booker, dette beløb vil blive fratrukket mod det fulde beløb.

  • Du betaler først det restrende beløb i klinikken med mobilpay eller kontankter.

  • Ønsker du at omlægge din tid bedes det ske 72 timer før så vi har en chance for at gen-book.

  • Ved aflysning pågrund af sygdom vil de 100 kr depositum ikke blive tilbagebetalt.

  • I booking system har du mulighed for at selv tilføje køb af de forskellig tilvalg til din behandling.

bottom of page