top of page
Screen Shot 2020-09-28 at 23.56.09.png

Vores behandlings tjenester er sammen sæt af nogle af de mest respekteret og værdsat alternativ medicin terapiformer i verden.

 

Akupunktur er et mesterværk som er brugt internationalt verden over og anerkendt for sine mange helbredende egenskaber og bruges til at behandle en bred vifte af ubalance i kroppen og sind.

 

Aku Spa kombinere også andre base alternativ terapi former som:

Øre akupunktur Befri muskelvæv terapi - Japansk ansigt løfte - Ansigts zoneterapi - Qi krops massage - Led lys øre traume terapi - farveterapi briller

Cupping - Infrarød sauna tæppe - Ansigtsbehandlinger - Lys hud terapi

For at kunne opnå bedre resultater og styrke den generelle helbred er det Aku Spa mål at konstant udforske, lære og implementere nye terapi former ind for den alternativ verden og naturens kraft.

 

Aku Spa sætter fokus i hver persons individuelt sundhed og mål.

Vi elsker at tjene dig og har

omhyggeligt plukket masser of goder.

TERAPI FORMER
Marble Surface
Annulleringspolitik

Annulleringspolitik

Ønsker du at omlægge din tid eller afbestille, bedes det ske minimum 24 timer før din behandlings tid starter. Ved udeblivelse opkræves 50% af behandlingsprisen. Det er nemt at omlægge sin tid eller afbestille, det kan gøres via email eller sms.

- Fra bogen, Between Heaven and Earth

- Fra bogen, Between Heaven and Earth

Kroppen er til naturen som en violin er til et orkester. Strengene er til en violin som organerne er til kroppen. For at orkestret skal spille i harmoni skal alle instrumenter være i overensstemmelse med hinanden. Hvis et enkelt instrument ikke stemmer overens. Påvirker det at hele lyden er i disharmoni.

Forventningsafstemning

Forventningsafstemning

"Fokus er at skabe langsigtede ændringer i hudens og kroppens sundhed, ikke kortsigtede hurtige løsninger." Med dette mener men at forbedre kollagen stimulering, reduceret kæbespænding og bringe et blødere udseende og generelt bringe frem sundhedsmæssige fordele, som at skabe inner ro og et godt energi flow hvor kroppen er på toppen. Efter første behandling vil du blive forskønnet som er du i Spa og du vil selv mærke efter med tiden akupunktur effektivitet.

Hvor tit skal men, have vedligeholdelse

Hvor tit skal men, have vedligeholdelse

Hver patient vil være forskellig, men normalt efter et forløb af 5 til 10 behandlinger er færdig og men har opnået sine resultater, har hver patient brug for en vedligeholdelse behandling en gang om måneden, hver anden eller en gang pr. Sæson. Det siges at hvis man, har en akut årsag, altså et symptom der er kommer indenfor 6 måneder at det kan kræve op til 5 behandlinger. Er det en kronisk årsag, altså symptomer og ubalance som man har døjet med i længere tid, kan det kræve op til 10 behandling

Hvor hurtigt og lang tid virker akupunktur ?

Hvor hurtigt og lang tid virker akupunktur ?

Akupunktur nåle har en omgående virkning og men vil kunne mærke en forskel allerede sammen dag, det er individuelt for hvert menneske, hvordan kroppen tager imod behandling og hvor meget der skal balanceres af kroppens indre funktioner. For kosmetisk ansigts akupunktur kommer men for at opnå et mål og kroppen skal have tid til at reparere sig selv over flere forløb, hvor hjemme spa og kost spiller en vigtigt rolle i at forstærke kroppen så den kan blomster. Der anbefales 5 behandlinger.

Hvor mange behandlinger skal men, have ?

Hvor mange behandlinger skal men, have ?

En undersøgelse viste, at flertallet af mennesker så forbedringer efter kun fem behandlinger med ansigts akupunktur, men anbefaler 5 - 10 behandlinger en eller to gange om ugen for at se de bedste resultater. Hver patient vil være forskellig *Aku Spa giver dig vejledning for let hjemme spa teknikker for vedligeholdelse. Bruges disse ritualer ugentligt kan resultaterne forstærkes.

Nervesystemet

Nervesystemet

Vores nerver er placeret overalt i vores vores hud og rundt om vores organer og videre til centrum af hjernen. Mennesket er forbundet med over 7 milliarder af never, som er kendt som din krops nervesystem. Du kan tænke på nerver som din krops elektriske ledninger - de transmitterer signaler mellem din hjerne, rygmarv og til resten af ​​din krop.

Stimulering af huden

Stimulering af huden

Hver kvadratcentimeter hud indeholder 20 fod blodkar, 100 oliekirtler og 650 svedkirtler. Den indeholder også mere end 1.000 nerveender, der mærker berøring, smerte, temperatur og tryk. Når en af ​​disse nerve ender stimuleres, sendes der et signal til hjernen, og du ”føler” den tilsvarende fornemmelse. - Washington post

Dit indre heldbred

Dit indre heldbred

Den røde tråd er, at overfladiske ubalancen i kroppen, som rynker i ansigtet også kan være et tegn af en indre ubalance og derfor en afspejling på aldring. Målet med traditionel kinesisk medicin ( TCM ) er at skabe balance af hele kroppen og det opnår men ved at behandle de underliggende årsager. kosmetisk akupunktur er netop ikke en overfladisk makeover, men en dybtgående behandling, af krop og sind.

bottom of page