top of page
Marble Surface

MERIDIAN ENERGI BANER

FRIGIVER - STIMULERE - GENDANNER

BALANCE & FOREBYGGELSE

Alt omkring os er lavet af energi, selv mennesker er lavet af energi

Aku Spa mission tager udgangspunkt i at forstærke krop og sind ved at bringe balance og frit energi flow til meridian energi bannerne via stimulering af strategiske nervepunkter på kroppen. 

Mennesket har flere tusinder nervepunkter og klassisk akupunktur arbejder ud fra 361 strategisk nervepunkter på kroppen.

 

Filosofien er at mennesket har flere meridian energi banner der strømmer gennem hele kroppen som alle er med til at forsyne kroppens indre organer og funktioner.

 

Det kan anses som en flod hvor vandet skal kunne frit strømme igennem for at der er balance og harmoni i floden.

Det siges at ubalance sker når der opstå en blokering af energi strømmen.

Mange former for alternativ terapi behandlinger arbejder ud fra meridian banner, for at fjerne blokering og skabe frit energi flow.

Denne filosofi og terapiform er over 5000 år gammel og har fået anerkendelse verden over. Ifølge videnskabelige undersøgelser fortaget på Seoul National Universitet, kan de bekræftet, at der trods alt findes meridian banner. Forskerene kalder det "primovaskulært system." De er kommet til den konklusion, at dette system er en vigtig del af vores hjerte-kar-system. De foreslår også, at dette system hjælper med strømmen af ​​energi gennem vores krop som videresender information fra kroppens celler og DNA. 

Selv om men ikke har fast sæt en direkte videnskabelig bevis på meridianer energier banner, så har

WHO (Verden Sundheds Organisation) stadigvæk anerkendt at akupunktur har en positiv effekt på en bred vifte af symptomer.

Det der er så fascinerende at men kunne skabe denne viden så langt tilbage i tiden hvor mordene teknologi ikke være tilgængelig. Men har i lang tid ikke kunne placere den meridian de kalder tredobbelt varmer, på engelsk (Triple energizer) og på kinesisk (San Joao) til et organ. Dog finde det sammen koncept i iransk traditionel medicin, som kaldes 'Meraque' . 

 

Nu har forskerne fundet et sammenhæng, at under embryonal udvikling og efter gastrulation, dannes tre lag som kaldes ektoderm, mesoderm og endoderm. Mesoderm er kilden til de fleste af de indre organer, der deler sig i to lag, det somatiske og det viscerale, med et usynligt rum imellem, der kaldes coelom. Dette rum kan muligvis være det samme som Meraque / tredobbelt varmer som i TCM (Traditionel kinesisk medicin) er kategoriseret som et hulorgan. 

 

Så uden at påstå at TCM er 100% videnskabeligt bevist, så er der meget forskning gennem årene der hentyder til at forskerne stadigvæk har meget at lære om energi, frekvenser og det men ikke kan scanne eller se med et blot øje.

 

Aku Spa sætter fokus i hver persons individuelt sundhed og mål.

 

Vores terapeutiske behandlinger er baseret på et større billede, der fokuserer på at hæve det generelle helbred, via en omfattende terapi konstrueret ramme, der tager udgangspunkt i alternativ terapiformer som akupunktur, zoneterapi og muskelvæv frigivelse, som alle arbejder ud fra meridian energi banner og stimulering af nervepunkter.

 

- Aku Spa

Meridian energi medicin via TCM akupunktur og andre former for alternativ medicin
De fem elementer i TCM Akupunktur
De fem elementer, jord forsyner milt og mave meridian
De fem elementer, metal forsyner lunge og tyktarmen meridian
De fem elementer, træ forsyner galdeblære og lever meridian banner
De fem elementer, vand forsyner blære og nyre meridian
De 5 Elementer 
Ild Element Forsyner Meridianer:
* Tyndtarmen * Hjerte * Kredsløb
* Tredobbelt varmer

Jord Element Forsyner Meridianer:  
* Milt  * Mave
Metal Element Forsyner Meridianer:  
* Lunge  * Tyktarmen
Vand Element Forsyner Meridianer:
 
* Blære  * Nyre
Træ Element Forsyner Meridianer:
 
* Galdeblære  * Lever
bottom of page