top of page
Kosmetisk akupunktur, japansk lifting, zoneterapi

JAP LIFT

Japansk lifting er en kombination terapi taget ud fra både, ansigts zone terapi, refleksologi og japansk ansigts gymnastik.

Den original japansk løfte er udviklet af den danske fødte Lone Sorensen, som anses at være guru ind for zoneterapi og refleksologi.
 
Lone Sorensen har studere mange forskellige former af alternativ medicin, lige fra den traditionelle kinesiske akupunktur, den tibetansk medicin form og hentede inspiration fra indianerne.
 
Sam sæt af hendes mange års erfaring af både studie og rejser gennem verden, hvor hun har lært ældgammel ritualer, svarer det til en kombination af akupunkturpunkter, akupressur, zoneterapi, træk og stræk teknikker.

Behandling stimulere både nervepunktur og fremmer lymfydrænage, som skyller kroppen af med toksiner og bringer mere ildt til blodet.

Ansigts består af omkring 45 muskel zoner og generalt bruger mennesket kun 30% af ansigts muskulatur. At få stimuleres muskel zonerne og nerve punkterne kan bidrage både til nerve systemet og fremme anti-aging fordele, som et løfte.

JAPANSK LIFTING