top of page
Muskel spændering frigivelse med muskelvæv terapi inspiret af myoreflexterapi og muskel meridian terapi

Befri Muskelvæv Terapi

Muskelvæv terapi, er designet til regulering og frigivelse af låste muskel spændering.

 

 Muskelvæv terapi fokusere på at strække med et tryk mellem muskelvævs kæderne, via meridian energi banner stimulering, som fremkalder selvregulering af krops ordning.

Muskler er flettede ind over hinanden og deres funktioner er i konstant samarbejde og afhængig af hinanden.

Spændinger eller smerte et sted på kroppen, kan komme fra en af dens samarbejdspartner muskelkæder, som kan have en helt anden placering i kroppen.

Det vil sige at problemet af smerten ren fantastik kan komme et andet sted fra hvor du ellers mærker den. Derfor vil men løsne dens partners muskelkæde og arbejde der ud fra, og ikke altid fra hvor smerten mærkes. 

 

En muskel kan blive forkortet et sted, hvor kroppen har været udsat for hvad den anser som et traume. 

Traumer kan være alt fra et fald til noget mere dybt følelsesmæssigt, hvor kroppen har haft behov for at beskytte sig selv.

 

Sommetider kan disse form for trauma låse sig fast i musklen, og må befries for at kunne regulere sig tilbage til sin oprigtig plads.

Muskelvæv terapi er en ultimativt form for terapi som både healer det indre, assister kroppen i selv helbredelse og fremkalder kroppens natulig kemi.​ Det siges at traumer som sætter sig fast kan blive frigivet.

 

 

      

En afspændt krop, føre til et godt liv og udstråler selvtillid.

 

Aku Spa benytter sig af befri muskelvæv terapi som et supplement til vores andre behandling. Det er en yderst vigtigt terapiform som løsner spændinger i kæben, nakken og halsen.

Hvordan vi følger inde i afspejler i hvor humørs, ansigtstræk og påvirker vores selvtillid ultimativt og derfor er denne behandling et must.