top of page

Øre Akupunktur

auriculo terapi

Øret har nervepunkter som danner vej til hele kroppen og kan helbrede en bred vifte af symptomer og er en meget effektive terapiform som skaber langvarig og til tider rap resultater.

Øre akupunktur er også kendt som auriculo terapi, det er en terapiform som er blevet udviklede af den franske læge 

Dr. Paul Nogier.

 

Inspiration er taget ud af den traditionelle akupunktur, TCM men på et mere videnskabelig baseret bevis.

Dr. Paul Norgier skabte ørets kort ved at bringe smerte til hvert enkle øre areal og der fra forbinde det til kroppen indre organer med hjælp af væv sampler og moderne teknologi.

Før hans mesterværk var øre akupunktur næsten ikke benyttede, men dog kan det ses tilbage i historien at øret medicin har været brugt før og for en eller anden årsag fortabt i tiden, til at blive bragt stærkt tilbage af Dr. Paul Norgier omkring 1950.  

 

I dag kan forskere bevise at disse øre punkter virker oprigtigt, via scanning af hjernen kan men dokumentere at der er en direkte signal kontakt til hjernen som videre sendes til kroppen.

I 1990 blev auriculoterapi anerkendt af

WHO (World Health Organization) 

 Dr. Poul Nogier har været indstillet for nobelprisen, dog er han døde før at kunne modtage den ærgerligvis, han levet til han var 88 år gammel.

Dr. Poul Nogier har i sin tid undervist i øre akupunktur i denmark og efter hans død er der sket meget videre udvikling af faget.

 

Blandt andet havde Dr. Poul Nogier en viden og ide om at lys frekvenser kunne benyttes til behandling af øret nerve punkter og have en særlig effektiv virkning.

 

Det har så vist sig idag at lys terapi er en meget effektivt terapi form og kan behandle og benyttes til en bred vifte af symptom årsager.

Det var hans søn Dr. Raphaêl Nogier som er bosæt i frankrig og har forsæt i hans fars legendarisk fodspor som også har været en del af den udvikling.

 

Aku Spa tilbyder forskellige form for øre terapi.

·    Øre terapi med nåle som er den traditionelle terapiform

·    Øre terapi nålefri, hvor der bruges gennemsigtig plaster som: øre frø, magnet kugler og krystal magnets kugler.

·    Øre terapi med Lys frekvenser og strøm (kommer snart)​

·    Øre terapi med lys af vagus, Trigeminus, centralnervesystemet.

·    Øre terapi med Lys for trauma forløsning ​​

 

Screen Shot 2021-04-18 at 23.34.05.png
bottom of page