top of page

Intet produkt

Start hvor du er,
brug hvad du har og gør hvad du kan​
Screen Shot 2021-03-04 at 10.07.23.png
 INTL. ZONE & REFLEXOLOGY SKOLE
ONLINE KURSER
Screen%20Shot%202021-03-04%20at%2010.17_
Informationer om online kurser
Screen%20Shot%202021-04-02%20at%2014.09_

Hvor lang tid kan jeg bruge på at tage et kursus

Du får en tidsramme til at fuldføre kursus på og det er forskelligt fra kursus til kursus. Siden det hele forgår online, må du gerne selv tilrettelægge det i din tidsramme. Dog er der nogle af kurserne hvor men mødes online, så der anbefales at du deltager, men der er også den mulighed for at gense optagelsen af online undervisning mødet.

Er der adgangskrav 

Det kommer an på hvilken kursus du tilmelder dig, men som hovede regel anbefales der at men har noget anatomi, fysiologi og sygdomslære viden for at deltage i den fulde Ansigtszone- og Refleksterapi uddannelse, dog er det ikke et krav og men kan selv lære det hen af vejen. 

  • introduktionskursus i zone og refleks terapi = egnet til alle.

  • Japansk Lifting 1 = Egnet til kosmetisk behandlere, alternativ terapueter og til privat brug.

  • Japansk Lifting 2 = Egnet til dem som allerede har deltaget i modul 1, dog ikke et krav.

  • Ansigtszone- og Refleksterapi uddannelse = Base viden ind for anatomi, fysiologi og sygdomslære. Har men allerede deltaget i en af skolens kurser giver det også adgang.

Hvordan forgår test eksamen online

Test eksamen er enten en række spørgsmål men skal besvar, hvor du kan bruge dine noter og hjælpemidler. Der bliver taget hensyn til hvis men er ordblind, men skolen sørger for at sætter undervisning op, trin for trin så du få lært det du skal op i og for at bestå din eksamen. Det er lige så meget vores ønske at du bestå, som det er dit, så ingen stress, der er masser af hjælp at hente.

Hvad kan jeg bruge kursus til bagefter

Du kan benytte kurserne både som professionel behandler eller til private brug. Zone refleksterapi er meget efterspurgt, så du vil også kunne søge jobs som eventuelt free-lance behandler eller behandle dine private kunder som selvstændig. Du er også velkommen til at søge free-lance job hos AKU SPA.

​ Hvem kan jeg stille spørgsmål til undervisning

  • Ansigtszone- og Refleksterapi uddannelse vil du få tilknyttet en læremester som du kan henvende dig under den fulde uddannelse tid ramme. Under din uddannelse forløb vil der være online møder, email korrespondance.

  • Japansk lifting online kursus er 100% online selvstudie med 1 måned gratis spørg Lone-medlemskab ( værdi 185 kr ) 

  •  Mini introduktionskursus er 100% online selvstudie. 

  • ​Der er mulighed for at tilmelde sig Spørg Lone medlemskab for 185 kr pr månende som du kan opsige til enhver tid. Du kan også stille spørgsmål ind for en klient som du har og vil have behandling tips til. Det foregår sådan at du email Lone dit spørgsmål og så mødes, men en gang om måneden til en online live webinar, hvor Lone besvare alle spørgsmål over webcam, så her vil du få Lone på ''besøg'' i din stue. Alt bliver optaget, så hvis du ikke har mulighed for at være online den dag, så kan du se det senere. Et super godt måde at repektere sin læremester tid og endda lytte med på andre kursister spørgsmål og lære derfra også.  

 

Hvordan foregår marketing brug af logoer for reklame 

Når du har deltaget i refleksologi skolen og fået dit eksamensbevis, vil du få tilsendt Lone Sorensen, varemærke loger, det er helt uniquet at have det som reklame på sin hjemmeside eller i klinikken, da det er et ankendt logo som beviser at du har taget din uddannelse i en af de mest berømte zone refleksologi skoler. Du vil også modtage en pdf med inspirations text, som du kan omformulere ind til dit eget og benytte som reklame.

Hvad betyder RAB godkendt

RAB godkendt = Registreringsordning for alternative behandlere ( godkendt af den danske styrelse for patientsikkerhed )​ Det er en beskyttet titel som du kan opnå i denmark, der beviser for dine kunder at du har fuldført din uddannelses krav som RAB godkendt behandler. Det giver også den fordel at men er momfritaget og at dine kunder kan søge sin forsikringsselskab om økonomisk støtte til behandling. Forsikringsselskab som sygesikringen danmark og andre, henviser kun deres klienter til RAB godkendt terapueter. For at opnå godkendelse er der en række krav som skal opfyldes, som: