top of page

Intet produkt

ANSIGTS & FOD TERAPI
MED FOKUS PÅ MENTAL SUNDHED
 VIA ZONE-REFLEKSTERAPI
ONLINE KURSUS
Screen%20Shot%202021-03-04%20at%2010.17_

Det smukke Zone-Refleksterapi er at det skaber nærvær og omsorg mellem

modtager og behandler. 

 

Du kan anvende denne terapi uanset hvor du befinder dig, i verden.

Med denne terapi behandling har du et værdifuldt redskab med dig for livet.

Det giver positiv glædelig resultater hos modtageren og samtidig bidrage det til mental balance.

Så er der også den smuk gave i at give som er givende i sig selv.

- AKU SPA

  • Det der er så fantastiske med disse kurser, ud over at du nemt kan lære dem hjemme fra, er at du kan tage dem i din tids ramme, øve dem på venner, familie og dig selv. Du vil få en masse instruktiv matriele med der viser teknikkerne step for step. Et plus er også at alle terpi teknikker vises på video, så men virkelig kan få vert eneste lille detaljer med. Men kan gå frem og tilbage og se det flere gange og for nogle kursister er det i sig selv den bedste måde at lære på.

  • Du vil få en nye fascinerende viden bag mennesket kroppen funktioner som er baseret på både ældgammel ritualer, østlig medicin, nutidens anatomi, fysiologi videnskab, de emotionelle faktorer der kan være årsagen til ubalance og hvordan de forskellige ubalncere i kroppen kan blive behandlet. Der er også masser af inspiration videoer, hvor du vil kunne se hvor meget gavn disse terapi former har bragt til flere tunsinder af mennesker verden over. 

  • Din læremester er Lone Sorensen som har over 40 års erfaring ind for alternativ medicin og har skabt hendes terapiform i samarbejde med nogle af vores tids mest anerkendt læger indenfor østlig medicin. Selv er Lone anerkendt som værrende en guru når det kommer til hendes unique teknikker der kombinere en omfattende viden af nervesystemet, hjernen og organernes sammenhæng indtil et spændende lærerigt fortolkning der giver en dybt meaning og enkle forståelse.

  • Kurserne er på dansk og deltager kommer fra mange forskellig grene af træet, det er egnet til både familiemedlemmer som gerne vil have et terapi redskab som et extra værktøj de nemt kan bruge på pårørende for både at lindre symptomer men også fordi at aktivere kroppens energi strømmen giver en afslappet følges gennem hele kroppen, det vækker et hav af nervesystemet op og fremmer velvære. Teraputer fra hele verden har deltaget og kan stolt fremvise deres kunder sit diploma og bruge Lone Sorensen reflexology godkendelses logo på deres hjemmeside.  

  • RAB = Registreringsordning for alternative behandlere ( godkendt af den danske styrelse for patientsikkerhed )

 

'' At lære noget nyt, er en rejse i at fordybe sig, i at finde nye passionere, til at forelske sig om og om igen ''

-AKU SPA

Mental sundhed er ikke en afstand du skal nå et sted langt væk, det handler mere om hvordan du køre der til, og mindre om e hvor du skal hen.


Når balancen af den indre kemi indtræffer, skabes der ro i hjerne, sind, krop og sjæl. Præcist dét, der skal til for igen at kunne kontrollere verden, føle sig skarp, klar, koncentreret og fokuseret.
- Lone Sorensen
47_edited.png
48_edited.png

Intet produkt

bottom of page