top of page

Intet produkt

 JAPANSK COSMO LIFTING
DEN ORIGINALE METODE
Lære det online
En "naturlig ansigtsløftning",
uden kirurgi,
uden smerte
og ar.
JAPANSK LØFTE
Velegnet
til begge køn,
voksen og teenager
Velegnet til alle hudtyper: normal, tør, blandet og fedtet. 

TIL DIG SOM ELSKER AT FORKÆLE OG SELVFORKÆLELSE

Via online videoer, farverig powerpoint og grundig materiale som viser teknikkerne trin for trin,

vil du lære at mester den original metode som er præsenteret af

selv Lone Sorensen som din læremester. 

  • Lære Japansk Cosmo Lifting online. Det er en RAB- godkendte uddannelse som kan bruges både af professionelt behandlinger, men også egnet til dig som elsker at forkæle dine medmennesker og til selvforkælelse. Du vil i dette kursus lære hvordan du gennem reflekszoner og ansigts punkter kan bringe kroppen i balance og få en naturlig kosmetiske anti-rynke behandling, som stimulere både, hud og muskelvæv og giver et forskønnet ansigts løfte.

  • Den Japansk Cosmo Lifting dækker behandling af både ansigtet, hals, øjne og kindben, inklusiv hvilken olier, produkter som bruges til at skabe de bedst resultater for en Cosmo skøhedbehandling. Blandt de mange positiv forbedringer af huden er også at det gavner sunken ansigts muskeltur, stimulere blodcirkulationen, fremkalde kollegen, elasticitet og bringer en super glød. Da tryk punkterne på ansigtet er vert forbundet med organer i kroppen, bygger det også på at fremme indre velvære som er et vigtig led i at opbygge og opretholde både indre sundhed som afspejler i det ydre. Det er ægte forskønnelse!

  • I de asiatiske lande er det normalt at men i familien giver hinanden holistic terapi behandlinger, sådan vedligehold de deres sunde krop og sind i balance. Det smukke er også at det skaber trygge rammer i hjemmet, via den omsorg og nærvær mellem behandlinger og modtager. I japan har de i flere flere, tunsindere år brugt ritualer til at forebygger mod aldringsprocessen og opretholder kroppens indre og ydre sundhed. Det siges at skønhed er et spejl af den indre balance mellem krop og sind. 

  • Den hedder, Japansk Cosmo Lifting fordi den er inspireret af Lones rejser til japan hvor Lone studeret variationer af ældgammel japansk ansigts massage ritual og ansigtsgymnastik. Mange af disse ritualer er berømt brugt blandt japanerne som en del af deres skønhed regime og bruges også på tv folk før de gå foran kamera.                                                                                                                                                                                                                                            

  • Den kaldes den originale metode, fordi Lone har designet sin helt egen unique kosmetisk behandling, hvor hun har strategisk implementeret hendes mange års erfaring af forskellige studier som zoneterapi, akupunktur, tibetansk medicin og de ældgammel ritualer som hun har lært via sine rejser rundt i verden til denne magisk kosmetisk behandling '' Japansk cosmo lifting som er blevet verdens berømte, da den bygger på en gennemført grundig medicinsk terapi behandling der sender signaler via sine trykpunkter og reflekszoner der vækker energi strøm gennem hele kroppen og skaber rap resultater.

 

Aku Spa terapeuter er stolte af at være uddannet i den Japansk Cosmo Lifting, original metode af Lone Sorensen.

-AKU SPA

47_edited.png
48_edited.png

Intet produkt

bottom of page