top of page
Aku Spa information, hvem er Aku Spa, hvad tilbyder Aku Spa

AKU SPA INFO

ERKLÆRING

 

INTEGRITET  ER AT SIGE SIG SANDHEDEN

OG ÆRLIGHED ER AT TALE SANDHEDEN TIL SINE MEDMENNESKER

Aku Spa infoamtion om hvad er alternativ medicin og akupunktur

Aku Spa sætter fokus i hver persons individuelle sundhed og mål, der udarbejdes en personlig behandlingsplan der tager udgangspunkt i dig. Aku Spa anerkender også at et godt helbred ikke kommer alene af, at man kun får alternativ terapi, men at kosten, viljen og troen også spiller en vigtig rolle i at opnå sine mål. 
 

Selve behandlingen kan yde gode resultater, men hvis de dårlige vaner ikke ændres, kan de gode resultater blive dæmpede med tiden og de gamle symptomer kan træde til igen. Det siges at hvis man, har en akut årsag, altså et symptom der er kommer indenfor 6 måneder at det kan kræve op til 5 behandlinger. Er det en kronisk årsag, altså symptomer og ubalance som man har døjet med i længere tid, kan det kræve op til 10 behandlinger.


Hver person individuel sundhed, krop og sind er forskellig og derfor kan man ikke med 100% sikkerhed love noget eller give en nøjagtig tidslinje på et mål. Man sætter sig et mål og man arbejder gradvist hen imod det, med en smil på læben.
 

Der findes kun to måder at leve livet på.
Den ene er, som om ingenting er et mirakel. Den anden er, som om alting er et.
 
— Albert Einstein

 

Aku Spa forstår sin plads som alternativ terapeut og har en dyb respekt for vores sundhedsvæsens læger, sygeplejerske, psykologer, tandlæger, diætister, kiropraktor og andre sundhedsfaglige eksperter og henviser dig hvis det er ude af vores hænder. 
 
 
Aku Spa bruger ordsprog som, symptombehandling og ubalance, da det dækker en bred vifte af lidelser som folk har til dagligt, hvor energi medicin er anerkendt for at kunne have en positiv effekt. 
 

Aku Spa samarbejder og kender til andre alternative behandlere i Denmark, hvor deres speciale måske kunne være et match for dig, her er vi ikke blege for at anbefale dem. Det kunne for eksempel være hvis en person er kræftramt eller lider af en anden alvorlig sygdom som kræver en anden form for expertise.


Aku Spa er inspireret af mange forskellige brancher og vi har kombinere, wellness, kosmetisk forskønnelse og forkælelse i et sted.
Vi sigter imod at tilbyder behandlinger der både fokusere på at bringe balance i kroppens indre og samtidge hæve det ydre. Hvordan vi følger inde i afspejler i hvor humørs, ansigtstræk og selvtillid.

 
Vores mål er at frigive energi baner, som stimulerer kroppens indre funktioner,
for at gendanne sig selv, bringe balance til krop og sind, og vigtigste af alt er forebyggelse for at forstærke en sundere livstid. 


Aku Spa er ikke ren wellness og beauty, og selv om vi bruger disse ord, så er det forbundet med aku wellness og aku beauty, det vil sige at du får en alternativ medicin behandling som er fokuseret på symptom behandling, baseret på frigivelse af hvad der kaldes Qi-energi strømmen og vil påvirker kroppen som en helhed.


Nogle vil mærke en følelsesmæssige forandring, da kroppen har en hukommelse, kan det bringe det op der ligger og lindre under overfladen som skal fordøjes, det kan være følelsesmæssigt eller i form af detox. 


Det kan lidt forklares som det der er gemt under gulvtæppet kan komme op og kroppen går ind i selvregulering mode og indtil healing. For nogle kan der forekomme træthed efter første behandling, mens andre har den modsatte virkning hvor de får en masser af energi men, kan ikke forklare hvorfor? kun at ethvert menneskes oplevelse af at få ny bevægelse af energi strøm er unikt og individuelt. 
​​​​​
​​​​
​​
Det smukke og fascinerende ved meridian energi medicin er at man kommer for at få behandlet, et symptom årsag, hvorefter at man kan gå fra behandlingen med adskillige fordele, som man langsomt begynder at bemærke, og med tiden vil man, mærke den positiv effekt det har haft på krop og sind.

- AKU SPA 

bottom of page